Felles kartleggingssamling på Evje 18-21.juni 2020
Sabima, Norsk Zoologisk Forening Sørlandsavdelingen, Agder Botaniske forening, Aust-Agder sopp- og nyttevekstforening, Vest-Agder sopp- og nyttevekstforening (Blomkålsoppen) og Norsk entomologisk forening ønsker velkommen til felles kartleggingssamling på Evje.

På kartleggingssamlingen er vi ute og leter etter arter i kulturlandskap, skog og langs vassdrag, artsbestemmer inne med feltbøker og stereolupe/mikroskop, rapporterer i Artsobservasjoner, hører på foredrag og får et lærerikt og inspirerende møte med naturinteresserte fra andre foreninger!

Samlingen er åpen for alle med interesse innen artskartlegging, både studenter, nybegynnere og erfarne kartleggere.

Overnatting
Vi bor på Evje folkehøgskole. Det blir hovedsakelig dobbeltrom, men de med god grunn kan få enkeltrom. Kjøkkenet stiller med frokost og middag. Vi smører niste til lunsj. Gi beskjed om allergi/dietter.

Gruppearbeid
Under samlingen samarbeider vi i grupper om å finne og registrere artsmangfoldet i Evje og omegn. Deltagerne deles inn i grupper basert på hvilken artsgruppe man er interessert i. Man velger én gruppe som man følger hele samlingen. I utgangspunktet blir gruppene karplanter, mose, lav, sopp, insekter og edderkopper, zoologi. Gruppene får en til to lokalitet å undersøke per dag. Flere grupper kommer til å dra til samme lokalitet for å få kartlagt flere artsgrupper samtidig. På kvelden vil gruppene presentere hva de har funnet.

Deltageravgift
For medlemmer i en av Sabimas medlemsforeninger:
• Kr 500. Ordinære medlemmer/Hovedmedlem
• Kr 250. Ungdomsmedlem/studentmedlem
Ikke-medlem:
• Kr 1000.

Påmeldingsfrist 1.april 2020 (treffet kan bli fulltegnet før påmeldingsfristen er ute).
Påmeldingen er bindende og først gyldig når deltageravgiften er betalt. Deltakeravgiften refunderes ikke ved avmelding etter 1.juni. Faktura sendes til din e-post når påmeldingsfristen er utgått.
Hvis du får tildelt plass og likevel ikke kan delta, er det viktig at du gir beskjed fortest mulig slik at andre kan få plassen din.

Spørsmål? Ta kontakt med helene.jensen@sabima.no/93205982
Navn *
Your answer
E-post *
Your answer
Adresse *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
Hvilken forening er du medlem i? *
Required
Medlemskap *
Jeg vil være på gruppe (Velg én): *
Har du mulighet til å kjøre bil under samlingen, og hvor mange sitteplasser har du?
Your answer
Matallergi/dietter
Your answer
Andre kommentarer?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy