Prijava za newsletter #zagreblawofobligations
Za primanje obavijesti o Zagrebačkoj međunarodnoj konferenciji o obveznom pravu te s njome povezanim aktivnostima putem newslettera #zagreblawofobligations potrebno se prijaviti ispunjavanjem ovog obrasca.
Email *
Ime i prezime: *
Organizacija i radno mjesto: *
Privola za obradu osobnih podataka
Popunjavanjem ovog obrasca, odnosno podnošenjem prijave na Newsletter Zagrebačke međunarodne konferencije o obveznom pravu, dajete svoju izričitu privolu Ekonomskom fakultetu - Zagreb (u daljnjem tekstu: Fakultet) kao voditelju obrade da:
- evidentira Vaše ime i prezime te pripadnost organizaciji na popisu pretplatnika Newslettera;
- upotrijebi prijavljenu e-mail adresu za svu komunikaciju vezanu uz obavijesti o Zagrebačkoj međunarodnoj konferenciji o obveznom pravu te s njome povezanim aktivnostima;
a sve u svrhu obavještavanja o budućim izdanjima Zagrebačke međunarodne konferencije o obveznom pravu te drugim s njome povezanim aktivnostima.
Prikupljene osobne podatke Fakultet će pohranjivati, obrađivati i upotrebljavati isključivo u gore navedene svrhe te ih neće ni na koji način učiniti dostupnima trećim osobama.
Popunjavanjem ovog obrasca potvrđujete da je ova privola dana dobrovoljno i da ste upoznati da je u svakom trenutku možete povući te tražiti prestanak daljnje obrade svojih osobnih podataka, kao i da ste upoznati s Vašim pravom na pristup informacijama, pravom na ispravak, pravom na brisanje (zaborav), pravom na ograničenje obrade, pravom na prenosivost i pravom na prigovor. Ako želite povući privolu ili ostvariti bilo koje od navedenih prava, slobodno nam se obratite putem e-maila: obveznopravo@net.efzg.hr. Povlačenje privole ne utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije nego je povučena. Ova privola ostaje na snazi sve do njenog povlačenja.
Ekonomski fakultet - Zagreb ne odgovara za točnost podataka koji su prikupljeni putem ovog obrasca.
*
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Ekonomski fakultet Zagreb. Report Abuse