PO Evaluatie 'Vrijeschoolonderwijs op afstand?'
Beste leraar -van kleutertijd tot zesde klas-,

Je hebt de afgelopen tijd veel ervaring opgedaan met het lesgeven op afstand. De wijze waarop het afstandsonderwijs is vormgegeven, verschilt per school en per leraar. We willen dat de opgebouwde expertise beschikbaar blijft en willen daarom de ervaringen vastleggen en delen. Met deze vragenlijst onderzoeken we de gebruikte digitale tools voor het aanbieden van de leerstof. Daarnaast inventariseren we hoe je contact maakte met en tussen leerlingen en hoe je feedback gaf op het gemaakte werk. Wij willen zo een representatief beeld schetsen van hoe vrijeschoolonderwijs op afstand vorm heeft gekregen. Ook wanneer je weinig of geen gebruik maakte van digitale middelen vragen we je deze vragenlijst in te vullen.
De vragenlijst is opgebouwd uit een aantal meerkeuzevragen en een aantal open vragen. Het invullen van de gehele vragenlijst kost 15 minuten.
Naast deze vragenlijst zoeken we inspirerende vondsten per klas. Deze vondsten worden online beschikbaar gesteld via de website van de Vereniging van Vrijescholen. Heb je ook een inspirerende vondst die je met ons wil delen, mail dan admin@bvs-schooladvies.nl.

We danken je hartelijk voor je deelname en kijken uit naar je reactie.

De medewerkers van BVS schooladvies

Dit onderzoek is mede mogelijk gemaakt door de besturen Samenwerkende Vrijescholen Zuid-Holland,
Stichting Geert Groote Scholen, Stichting Pallas, Stichting Vrije Scholen Athena, Stichting Vrije Scholen Rijnstreek, Stichting Vrijescholen Ithaka, Stichting Vrijescholen Noord-Oost Nederland, de Vereniging van Vrijescholen en opgezet in samenwerking met Bureau Jeugd & Media.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy