Forum teatar
Popunjavanjem ovog obrasca se prijavljujete za učešće u projektu Forum teatara koji implementira Asocijacija srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini.
Ovo je projekat koji će se implementirati u 4 lokalne zajednice: Bugojno, Busovača, Stolac, Gornji Vakuf/Uskoplje.
U navedenim zajednicama je prisutan fenomen "Dvije škole pod jednim krovom", te će se na tu temu pripremiti i izvesti predstave.
Nakon uspješno izvedenih predstava uslijedit će završni događaj u Sarajevu gdje će biti učesnici iz svih lokalnih zajednica.

Zadatak vas kao prijavljenih učesnika je da budete odgovorni, izvršavate svoje obaveze na vrijeme, budete spremni na druženje, iznošenje vlastitog mišljenje, kao i prihvatanje tuđeg te učenje novih stvari.

U pripremi, uvježbavanju i izvođenju predstava će učestvovati 10 učesnika, podjednak broj učesnika iz obje škole iz svake lokalne zajednice po predstavi. Na ovaj način želimo čuti mišljenje učenika obje škole kako bismo imali jasnu sliku uspješnosti/neuspješnosti ovakvog sistema obrazovanja.
Ovo nam govori da ćemo prije završnog događaja u Sarajevu imati 4 uspješno odigrane predstave u 4 lokalne zajednice sa ukupno 40 srednjoškolaca koji su učestvovali.

Prijave traju do 01.10.2019. godine.

Asocijacija srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini (ASuBiH) je nevladina, nestranačka i nepolitička organizacija čiji je osnovni cilj poboljšanje statusa srednjoškolaca u zemlji i okuplja sve mlade koji pohađaju srednju školu na prostoru BiH.

Ime i prezime? *
Your answer
Grad iz kojeg dolaziš? *
Your answer
E-mail adresa? *
Your answer
Broj telefona? *
Your answer
Datum rođenja? *
MM
/
DD
/
YYYY
Da li si srednjoškolac/ka? *
Ukoliko jesi, koji si razred?
Spol? *
Da li si član Asocijacije srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini (ASuBiH)? *
Da li si aktivan/na u nekoj drugoj nevladinoj organizaciji? *
Jesi li ikada učestvovao/la u nekoj predstavi/forum teatru? *
Znaš li šta je fenomen "dvije škole pod jednim krovom"? *
Koji je tvoj stav/mišljenje o segregaciji srednjoškolaca na osnovu etničke pripadnosti (npr. da Bošnjaci i Hrvati ne mogu ići skupa u razred)? *
Your answer
Zbog čega da baš TI budeš dio ovog projekta? *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy