BAZAR VEŠČIN #7: Z ustvarjalnostjo do personaliziranih daril
Živjo!

Bazar veščin je niz tematskih srečanj, ki enkrat mesečno do konca leta potekajo v spletni dnevni sobi Skupnostne kavarne. Predstavljamo raziskovalce, ustvarjalce, obrtnike in mojstre različnih uporabnih vsakodnevnih veščin, ki nas lahko podprejo tako ali drugače. Gre za to, da podelimo znanja, razširimo modrosti, se povežemo, spoznamo, sodelujemo.

V četrtek, 30. 11. ob 18h se dobimo na sedmem Bazarju veščin s Kim Germ, logoterapevtko, plesalko, pesnico, pedagoginjo in vsesplošno umetnico, ki vodi Društvo Mkreativa.

Raziskovali bomo svojo kreativnost in jo poskušali navezati na praznični čas. Poglobili se bomo vase in v naše odnose ter prebudili svojo ustvarjalno iskrico. Razmislili bomo kako jo združiti s prazničnim časom in izdelavo daril. Da bodo le-ta kar se da osebna, pristna, unikatna, pomenljiva. In da bodo res izražala naš odnos do najbližjih in najljubših.


Kim nas bo vodila skozi kratko vizualizacijo in kratko vajo, potem pa bo vsak razmislil kakšno darilo bi lahko iz preprostih in dosegljivih materialov izdelal za dotično osebo, ali več njih
:) Seveda bo prostor tudi za pogovor, vprašanja, ideje in pomisleke. Bazar veščin je mišljen kot druženje, pogovor, deljenje dobrih praks, naslavljanje izzivov in življenjskih zagonetk, zato bova s Kim veseli tvojega aktivnega sodelovanja! :)

Če bi želel_a sodelovati kot got_ja na bazarju, deliti svoja znanja ali veščine in se predstaviti, pa mi to lahko sporočiš na: info@skup-ka.si.

Srečanje je brezplačno!

Se vidimo!

Lp,
Urša
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime in priimek
*
Elektronski naslov
*
Soglašam, da se moji podatki obdelajo za namen prijave na online srečanje.
*
Required
Želim prejemati novice Skupnostne kavarne.
*
Required
Želim prejemati novice Kim Germ in Mkreative.
*
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy