Inschrijven Wijkfeest 2020
WIJKFEEST ZATERDAG 12 SEPTEMBER

Informatie:
Dit jaar bestaat het wijkfeest uit een speurtocht door de wijk, activiteiten bij het Buurtplein en een maaltijd. Aanmelden is van te voren is verplicht. Het gehele wijkfeest is gratis.Tijdens de hele middag zal er rekening gehouden worden met de maatregelen m.b.t. het coronavirus (afstand houden, handen en materiaal reinigen etc.).

De speurtocht wordt zelfstandig gelopen, in een eigen gezin/ander groepje. De speurtocht duurt lopend ongeveer 1,5 uur. De speurtocht kan ook fietsend gedaan worden. Het is tijdens de speurtocht de bedoeling dat jullie afstand houden van eventuele andere groepen. De start van de speurtocht is bij het Buurtplein. Daar kan je je melden en krijg je de uitleg en benodigdheden van de speurtocht. Na afloop van de speurtocht kan je weer melden en krijgen de kinderen een presentje.

Vervolgens zijn er allerlei activiteiten in het Buurtplein. Er zijn spellen, een luchtkussen, een knutseltafel etc..

Er is net als andere jaren een verloting. De verloting zal dit jaar achter de schermen gebeuren, zodat er geen grote groep mensen ontstaat. Aan het einde van de dag zullen de resultaten van de verloting bekend gemaakt worden en kunnen de cadeautjes opgehaald worden.

Ook zal er weer een gratis maaltijd zijn. Dit keer moet je je bestelling van te voren doorgeven, d.m.v. dit formulier. De maaltijd kan dan opgehaald worden. Bij mooi weer kan het bij het Buurtplein opgegeten worden, anders kan het mee naar huis genomen worden. Om drukte te voorkomen, kunnen de maaltijden (per persoon: frites, broodje snack, snackgroenten, een toetje) in fases opgehaald worden. Wie om welke tijd zijn maaltijd kan ophalen, wordt die dag bekend gemaakt, bij het aanmelden.

We hopen jullie terug te zien op 12 september!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
1. Naam van het gezin/de groep? *
2. Wat zijn de namen van de deelnemende kinderen? *
3. Hoeveel volwassenen komen? *
4. Willen jullie mee-eten? *
5. Hoeveel broodjes hamburger willen jullie?
Clear selection
6. Hoeveel broodjes kroket willen jullie?
Clear selection
7. Hoeveel broodjes kipknakworst willen jullie?
Clear selection
8. Wat voor snackgroente willen jullie?
Clear selection
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy