Inschrijving focusgesprek - levenslang leren bij leerkrachten Economie
Beste leerkrachten Economie,
Dag collega's,

Betreft: inschrijving focusgesprek leerkrachten Economie in het 5de en 6de middelbaar.

Uit onderzoek blijkt dat professionele ontwikkelingsactiviteiten (zoals workshop, seminars, studiedagen) voor leerkrachten (Economie) zelden het gewenste resultaat opleveren. Daarom wil ik graag putten uit uw (jarenlange) ervaring met professionele ontwikkelingsactiviteiten. Dit om tezamen met u te bekijken welke successen, maar ook welke uitdagingen u ervaart met professionele ontwikkeling in het algemeen en professionele ontwikkelingsactiviteiten in het bijzonder.

Via een online focusgesprek gaan we vanuit de door u ervaren successen en uitdagingen nadenken over hoe ideale professionele ontwikkeling er zou kunnen uitzien.

Via onderstaande vragenlijst, kunt u uw deelname aan 1 van de 2 online focusgesprekken bevestigen. Deze gaan door op woensdag 23 maart 2022 van 15u tot 16u30 of op dinsdag 29 maart van 19u tot 20u30. Na de inschrijving, ontvangt u een e-mail met verdere informatie en een link naar het online event.

Deelnemers aan het focusgesprek krijgen na afloop een cadeaubon van 25 euro bij bol.com. De deelname bestaat uit enkele vragen bij de inschrijving, deelname aan het focusgesprek en een korte bevraging ná het focusgesprek. Reken in totaal ongeveer 2 uur van uw tijd.

De plaatsen zijn beperkt. Dus reageer snel. U krijgt via e-mail een bevestiging van uw deelname.


Met vriendelijke groeten,

Nik Silverans
https://www.linkedin.com/in/niksilverans/

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy