Målgruppeanalyse
For 4 år siden startede jeg min blog, mallemor.dk. Det gjorde jeg efter en virkelig vild sommer, hvor min families og mit liv, endnu engang blev vendt på hovedet.
Jeg er fyldt af ord og tanker og det har været godt for mig, at få nogle af alle de ord skrevet ned og sendt ud i virkeligheden. Det har været og er fortsat fantastisk, når der er nogle der har lyst til at kommentere på det jeg skriver. Når der er nogle der får noget ud af mine ord bliver jeg fyldt af glæde og stolthed.
Bloggen har gjort mig godt og det håber jeg, at den vil blive ved med. Men det er som om det ikke længere er nok. Så da jeg, lidt ved et tilfælde, fik muligheden for at skrive en bog sammen med en psykolog, sprang jeg til.

Helt kort fortalt skal den handle om mit liv, som mor til et barn med et handicap / alvorlig sygdom. Mit eget handicap (mine manglende arme og mine mange ben- og ryg operationer) kommer til, at fylde en mindre del af bogen. Det vil ikke være i centrum. Men helt at undlade det vil også føles underligt, da det at være "anderledes" og have en anderledes barndom, naturligvis også har været med til, at forme hvem jeg er blvet og hvilken mor jeg er.
Foruden mine oplevelser og tanker vil en psykolog, med mange års erfaring i samtaler med nærmeste pårørende til børn og unge med alvorlige sygdomme og handicaps, bidrage til den mere teoretiske del af bogen.

Inden vi går i gang med bogen vil vi dog rigtig gerne have jeres hjælp. Så vi vil sætte kæmpe stor pris på, hvis du vil tage dig tid til, at svare på nedenstående spørgeskema - både hvis du tænker, at det er en bog du helt sikkert gerne vil læse, men i lige så høj grad, hvis du tænker, at det er en bog, som du bestemt ikke har tænkt dig, at læse.
På forhånd tak :-)
Er du kvinde eller mand *
Hvor gammel er du? *
Er du pårørende til en person med handicap? *
Er du pårørende til en person med en alvorlig sygdom? *
Oplever du at der mangler relevant litteratur om, hvordan det er at være tæt pårørende til en person med et alvorligt handicap/sygdom? *
Kunne du have interesse i, at læse en bog, som beskrevet ovenfor? *
Hvis ja, hvorfor? (sæt gerne flere krydser)
Hvis nej, hvorfor? (sæt gerne flere krydser)
Hvilke emner synes du, at bogen skal indeholde? (sæt gerne flere krydser) *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy