Välkommen på föreläsning om att leda och lyckas med förändringar
Varmt välkommen till en intressant föreläsningskväll om förändringsledning här på NOX den 10:e Oktober. Som bekant vill vi på NOX vill verka för kunskapsöverföring och utbyte inom vårt nätverk och har nu glädjen att få bjuda in till en kväll där fantastiska Catrin Brodin kommer dela med sig om sina erfarenheter kring temat förändringsledning. Passa på att inspireras och nätverka en kväll här på NOX. Föreläsningen bygger på ett antal framgångsfaktorer som är viktiga i förändringsarbete. Catrin kommer ta upp vikten av att förstå varför man gör en förändring, hur får man med sig människorna, hur man skapar en bra struktur i förändringsarbetet och hur dessa tre områden måste samverka.

NOX kommer också starta upp en meetup-grupp (NOX Community) med temat förändringsledning under hösten och använder denna kväll som startskottet för det.
Varmt välkomna!

Var: NOX Place
Målgrupp: Alla chefer och ledare som är mitt i eller står inför en förändring, eller för dig med ett intresse i frågan.
Tid: 10/10, kl 17-30-19.00 (först 1 timmes föreläsning, sedan mingel och frågor)
NOX bjuder på macka och kaffe!

Om vår föreläsare:
Catrin Brodin har lång erfarenhet av förändringsledning i stora globala organisationer. Hon har lett många olika typer av förändringsprojekt inom bla IT, HR, Sourcing och verksamhetsutveckling. I den här föreläsningen delar hon på ett inspirerande sätt med sig av sina egna erfarenheter kring att leda och lyckas med förändringar.

Till detta tillfälle kan vi erbjuda 30 platser och det är först till kvarn som gäller.

Jag vill gärna delta vid eventet
Mailadress
Your answer
Förnamn
Your answer
Efternamn
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of NOX Consulting. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms