Inschrijvingsformulier VeloTour Festival 2020
Fantastisch dat je wilt deelnemen aan de eerste editie van het VeloTour Festival van 1 tot en met 3 mei 2020!

Het VeloTour Festival is een non-profit initiatief dat wordt georganiseerd door een groep vrijwilligers. De kosten van het festival worden gedeeld door alle deelnemers (volledig kostenoverzicht op velotourfestival.be/budget-nl). Iedere deelnemer betaalt een deelnamebijdrage van 50 euro (25 euro per kind & gratis voor kinderen tot en met 2 jaar).

Indien je over onvoldoende budget beschikt tot deelname, mag dat jou zeker niet weerhouden om deel te nemen. Laat het ons weten in het inschrijvingsformulier en we contacteren jou om samen een oplossing te vinden.

Eén registratie per persoon (met de uitzondering van kinderen die aan de hand van hetzelfde formulier kunnen worden ingeschreven)!

Jouw inschrijving wordt als voltooid beschouwd van zodra:
1. Je dit formulier volledig hebt ingevuld
2. Je je deelnamebijdrage van 50 euro hebt overgeschreven naar VeloTour Festival - BE65 0018 3944 0096 met jouw volledige naam als referentie.

Indien je je betaling niet volbrengt binnen 7 dagen na je inschrijving, wordt jouw plaats gegeven aan iemand anders op de wachtlijst. Bedankt voor jouw begrip!

Tot slot willen we er jou vriendelijk aan herinneren dat je met je inschrijving voor het VeloTour Festival ermee instemt om deel te nemen op eigen risico en verantwoordelijkheid. Het vrijwilligersteam van het VeloTour Festival draagt geen enkele verantwoordelijkheid in het geval van incidenten en ongevallen tijdens het festival. Je dient ook altijd de wegcode te respecteren.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy