Teen Techmakers - Java
Despre Teen Techmakers - Java:

Programul Teen Techmakers-Java se adreseaza liceenilor pasionați de tehnologie si care isi propun sa foloseasca tehnologiile moderne pentru rezolvarea problemelor din lumea reală, prin implementarea unor aplicații interactive.

Ei vor lucra timp de 2 luni la un proiect personal și/sau de echipă îndrumați de mentori cu experiență în tehnologii de programare Google, programul costă 1100 lei și poate fi plătit în 2 tranșe lunare.

La finalizarea cursului tinerii vor fi familiarizați cu limbajul Java, și vor avea deja un portofoliu cu aplicații.

Prin acest program ne concentrăm să îi stimulăm pe elevi să învețe intensiv programare și să aibă contact cu mentori care au experiență și cunosc cerințele și așteptările din acest domeniu.

Pe parcursul celor 2 luni (40 de ore de programare) tinerii, ajutați de mentorii lor vor învață concepte și cunoștințe noi care le vor permite să ajungă la un nivel ridicat de înțelegere a programării orientată pe obiecte, dar și a limbajului Java.

După finalizarea acestui modul de Java, liceeni vor putea opta pentru a continua cu un program menit să îi ajute să învețe să realizeze aplicații mobile folosind Android.

Pe curând! :)

Nume și prenume *
Număr de telefon *
Email *
Numele și profilul liceului la care studiezi *
Exemplu: Lazăr, Informatică
Mulțumim pentru răspunsuri!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Additional Terms