SingleCross weekend - 2021 NAGYVÁRAD REGISZTRÁCIÓ
ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ: https://szbraz.wixsite.com/singlecross/adatkezelesi-tajekoztato
REGISZTRÁCIÓ: https://forms.gle/Lej16F6hMa2SzunC8

FONTOS! Ha nem kapsz a Google-től rögtön automatikus visszajelzést e-mailben, hogy kitöltötted az űrlapot, akkor valamiért nem sikerült az űrlap beküldése. Ez esetben keress fel bennünket, és megoldjuk a regisztrációt.(+36 50 109 2785)
Ha nem kapod meg a befizetési információt a regisztrációs űrlap kitöltése után pár nappal, akkor a SPAM-ben is nézd meg a leveleid között, mert lehet, hogy oda tette a rendszer. Ha ott sincs, kérjük, jelezd e-mailben felénk.
_______________________________________________________________________________________________

KAPCSOLATBAN ISTENNEL - KAPCSOLATBAN EGYMÁSSAL
Felekezetközi aktív hétvége egyedülállók részére
2021.08.26-29. | NAGYVÁRAD

„...nekifeszülve futok egyenest a cél felé...” (Filippi 3:14)

(Ajánljuk a https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?romania, http://www.cnscbt.ro/index.php/liste-zone-afectate-covid-19/2564-lista-state-cu-risc-epidemiologic-ridicat-din-08-07-2021 oldalak megtekintését!)

♡ ✝ ☼ 🌈 ☀️ 😎 😆 😂 ❤️ 👍 ✔︎ ♂ ♀

Megtaláltad már ISTENT? 
EGYEDÜLÁLLÓ vagy?
Szeretnéd megtalálni a HÁZASTÁRSADAT is?
Ha mindhárom válasz IGEN, akkor Neked is itt a helyed!

A SingleCross weekend egy 3-4 napos találkozási lehetőség, közössségi tábor azoknak az egyedülálló keresztény testvéreknek, akik előbb-utóbb (általában előbb) szeretnék MEGTALÁLNI a HÁZASTÁRSUKAT.
Azt, hogy ez éppen egy SingleCross alkalmon történik-e meg, vagy azon kívül, csak Isten tudja... 
Kikapcsolódásra, megújulásra, közösségépítésre, ismerkedésre ad lehetőséget ez a pár nap. ...és sok-sok vidámságra Isten jelenlétében 😎👍😄

Ha itt a helyed, ne hagyd ki!

Várunk TÉGED is egy hétvégi lazítós, kikapcsolódós, aktív, barátkozós isteni feltöltődésre!
Ha kész vagy arra, hogy Isten vezessen az életed minden területén, és nyitott vagy másokkal is megismerkedni, akkor itt a helyed!
- Vidám, baráti hangulatú aktív programok, játék - imádkozz velünk a jó időért!!!
- Tartalmas közös beszélgetések és tanítások a Biblia fényében emberi és isteni kapcsolatokról, nehézségekről, megoldásokról, értékekről...
- Dicséret és ima - meg még ami belefér... :)
- ISTEN jelenléte!

Szolgál:
Hámori Attila (SZABKER)
Kiss Zsolt (Agapé Gyülekezet, Nagyvárad)
Szilágyi Zsolt (SZABKER Debrecen)
Ujlaki Márton (Pünkösdi Gyülekezet, Békéscsaba)

Dicsőítés:
Léva Izabella és Révész Tünde (Agapé Gyülekezet, Nagyvárad)

Gyere, Téged is várunk!

A 2017-ben indult SingleCross programsorozat sok új kapcsolatot épített. Barátságok, párkapcsolatok, eljegyzések és házasságok is alakultak, sőt, kisbabák is születtek a SingleCross-os ismerettségek gyümölcseként. Célunk, hogy az egyedülálló testvérek hiteles, bibliai értékrendre épülő megtartó közösségben töltődhessenek, Isten útján maradjanak a néha reménytelennek tűnő helyzetekben is, találkozzanak hasonló élethelyzetben lévő testvérekkel, megoszthassák egymás terheit, készüljenek fel a párválasztásra, házasságra. A rendezvény az elsődleges célja mellett fórumot kíván teremteni kapcsolatok épülésére, egymásra találásra is, így nagy öröm és bizonyság, amikor Isten ezen a területen is munkálkodik. Hálásak vagyunk a szolgálóknak és a résztvevőknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket. Köszönjük a folyamatos visszajelzéseket is, amikkel tovább gazdagodik a rendezvény!

IDŐPONT:
2021.08.26-29. (csütörtök estétől vagy péntektől vasárnap délutánig)
Csütörtökön az esti közös vacsora után egy ima- és dicsőítő alkalommal hangolódunk szellemileg is a hétvégére, amire mindenkit szeretettel várunk.

HELYSZÍN:
Centrul Crestin Salem, Nagyvárad (Str. Nicolae Sova nr.4 Oradea, Romania)

ÉRKEZÉS ÉS REGISZTRÁCIÓ:
- CSÜTÖRTÖKI ÉRKEZÉS: regisztráció délután 18 órától, 19 órától közös vacsora, 20 órától ima- és dicsőítő alkalom.
- PÉNTEKI ÉRKEZÉS: regisztráció reggel 8:30-9:30 között, kezdés 10 órakor.

JELENTKEZÉSI és FIZETÉSI HATÁRIDŐK:
EARLY: 07.25-ig jelentkezők esetén
NORMAL: 08.16-ig jelentkezők esetén
+ OVER: NORMAL határidő után jelentkezők esetén

FONTOS:
Az eseményen főként a 20-as évei felett járó (kb. 50/55 évig) újjászületett, egyedülálló/elvált/özvegy keresztény testvéreink részvételére számítunk, akik gyülekezethez tartoznak. A jelentkezéshez a pásztori/vezetői/házicsoport-vezetői ajánlást aláírva kérjük e-mailben visszaküldeni legkésőbb a rendezvény kezdete előtt egy héttel az info@singlecross.hu vagy singlecross2017@gmail.com címünkre. Ha valamilyen oknál fogva nem tudod aláíratni vezetővel az ajánlást, akkor jelezd felénk, hogy ezt megoldjuk és ne legyen a részvételednek akadálya. (A dokumentum https://drive.google.com/open?id=1CY92q2w7lYO4OfAWY4k4d1hxuG5U3yXx linken található!)
Ha már korábban elküldted az ajánlást, újra nem kell küldened!
Lemondásra (regisztrációs díj visszafizetésére) a rendezvény kezdete előtt 30 napon belül már nincs lehetőség! (Lásd a honlapon található szabályzatunkban!)
A változtatás jogát fenntartjuk, különös tekintettel arra, hogy a jelen pandémia helyzetből adódóan a változó rendeletek​ és korlátozások​ miatt a rendezvény részvételi feltételei változhatnak. Erről a rendezvény kezdete előtt tájékoztatást küldünk e-mailben.

A programon való részvétel az alábbiak szerint lehetséges: 
- CSÜTÖRTÖKI ÉRKEZÉS: 3 éjszaka szállást és teljes ellátást tartalmazza csütörtök vacsorától vasárnap ebédig (3 éjszaka, 3 reggeli, 3 ebéd, 3 vacsora).
- PÉNTEKI ÉRKEZÉS: 2 éjszaka szállást és a teljes ellátást tartalmazza péntek ebédtől vasárnap ebédig (2 éjszaka, 2 reggeli, 3 ebéd, 2 vacsora)

*A közelben lakóknak SZÁLLÁS NÉLKÜL is van lehetősége részt venni a táborban, ilyenkor az előre elutalt regisztrációs díjon felül az étkezés költségét a helyszínen kell rendezni készpénzben.

Mivel törekszünk a férfi-női arány egyenletes fenntartására, előfordulhat, hogy ennek érdekében várólistára kerülsz. Ha az ellenkező nemből meghívsz valakit, akkor a meghívottad befizetése után a várólistán automatikusan előre kerülsz! Ilyen esetben a jelentkezésedkor érvényes összeggel tudsz részt venni. Meghívód nevét minden esetben a jelentkezésedkor tüntesd fel!

SZÁLLÁS/ELLÁTÁS*:
Elhelyezés kollégiumi 4-6 fős szobákban, melyekhez fürdőszoba is tartozik. Az elhelyezés a szervezők beosztása alapján történik, de ha van megadott szobatársad, akkor ennek figyelembevételével készül a szobabeosztás. Egy szobában csak egyneműek szállhatnak meg. A szobák telítettségét igyekszünk minimalizálni a jelentlezők számától függően.
*A közelben lakóknak SZÁLLÁS NÉLKÜL is van lehetősége részt venni a táborban, ilyenkor az előre elutalt regisztrációs díjon felül az étkezés költségét a helyszínen kell rendezni készpénzben.

RÉSZVÉTEL KÖLTSÉGE:
A részvétel költsége KÉT részből áll (1.+2.), melyet alább részletezünk:

1. rész: REGISZTRÁCIÓS DÍJ - a feltüntetett határidőig ELŐRE UTALÁSSAL fizetendő a szervezési költségekhez való hozzájárulás minimum összege. (Ha ennek kifizetése nehézséget okoz, kérjük, jelezd, hátha másvalaki magasabb összeggel is hozzá tud járulni, és abból pótolhatjuk! Ha viszont magasabb összeggel is hozzá szeretnél járulni a programhoz, azt megköszönjük, és azt is kérjük jelezni!)
EARLY: 07.25-ig jelentkezők esetén 12 500 Ft/184 RON/38 EUR
NORMAL: 08.16-ig jelentkezők esetén 15 500 Ft/230 RON/49 EUR
+ OVER: NORMAL határidő után jelentkezők esetén 19 500 Ft/290 RON/61 EUR

A REGISZTRÁCIÓS DÍJ utalásához szükséges adatokról és a szükséges további információkról e-mailben fogjuk tájékoztatni a sikeresen regisztrált résztvevőket. A befizetéseket a visszaigazoló e-mail után 3 napon belül (legkésőbb a fent jelzett fizetési határidőig) kérjük teljesíteni!

2. rész: SZÁLLÁS és/vagy ÉTKEZÉS költsége - minden esetben a helyszínen KÉSZPÉNZBEN fizetendő RON-ban vagy EURO-ban. (Ezen árak még kicsit változhatnak.) Csak NORMÁL ÉTKEZÉST tudunk biztosítani, vegetáriánus és speciális étkezést nem, igény esetén azt egyedileg kérjük megoldani.

PÉNTEKTŐL való részvétel esetén szállás nélkül:
étkezés péntek ebédtől vasárnap ebédig - 2 reggeli, 3 ebéd, 2 vacsora
előreláthatóan 150 RON (32 EUR)

CSÜTÖRTÖKTŐL való részvétel esetén szállás nélkül:
étkezés csütörtök vacsorától vasárnap ebédig - 3 reggeli, 3 ebéd, 3 vacsora
előreláthatóan 200 RON (42 EUR)

PÉNTEKTŐL való részvétel esetén:
2 éjszaka szállás + étkezés péntek ebédtől vasárnap ebédig - 2 reggeli, 3 ebéd, 2 vacsora
előreláthatóan 200 RON (42 EUR)

CSÜTÖRTÖKTŐL való részvétel esetén:
3 éjszaka szállás + étkezés csütörtök vacsorától vasárnap ebédig - 3 reggeli, 3 ebéd, 3 vacsora
előreláthatóan 300 RON (63 EUR)

HA JÖNNI SZERETNÉL, MI A TEENDŐ?
1. Olvasd el és töltsd ki figyelmesen a regisztrációt! (HATÁRIDŐ - az árak eltérőek!)
A nem kötelező kérdésekre adott válaszokkal a szervezőket segíted.
2. Várj a visszaigazoló e-mailünkre!
(Ha egy héten belül nem kapsz visszajelzést, valószínűleg valami gond van a jelentkezéseddel, úgyhogy keress meg bennünket az info@singlecross.hu vagy singlecross2017@gmail.com címen!!)
3. A visszaigazolt REGISZTRÁCIÓS DÍJ-at utald át a visszaigazoló e-mailben elküldött bankszámlaszámra, a jelzett közleményt pontosan írd az utaláshoz! A regisztráció csak a befizetéssel együtt és vezetői ajánlással érvényes, az adott költséget csak fizetési határidőn belül történő utalásoknál tudjuk biztosítani (kivéve várólista).
4. Figyelmesen olvasd el az infókat a leveleinkben!
5. Végül pedig gyere el!!! A szállás/ellátás fennmaradó összegét a helyszínen tudod rendezni készpénzben!
(A kézfertőtlenítő rendszeres használata valamint a közös beltéri alkalmakon maszk viselése kötelező!)

+1 és legfontosabb: készülj erre a hétvégére, és imádkozz azért, hogy Isten ismét különleges módon legyen ott velünk és hogy jó időnk legyen!

ADD TOVÁBB MÁS HASONLÓ CIPŐBEN JÁRÓ TESTVÉREDNEK IS EZT A LINKET!

Ha bármi kérdésed van, itt elérhetsz bennünket:
www.singlecross.hu, info@singlecross.hu, singlecross2017@gmail.com, +36 50 109 2785
www.facebook.com/SingleCross

Sok szeretettel várunk TÉGED is!!!!

a SingleCross csapata
„Nem jó az embernek egyedül lenni, alkotok hozzáillő segítőtársat.” 1 Móz 2,18

(Programváltozás jogát fenntartjuk!)
A részvevőkről adatokat nem adunk ki!​

FONTOS!!!
SingleCross SZABÁLYZAT-ban a részvételi feltételek, lemondási információk itt találhatók:
https://szbraz.wixsite.com/singlecross/copy-of-adatkezelesi-tajekoztato
ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ: https://szbraz.wixsite.com/singlecross/adatkezelesi-tajekoztato
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Vezetékneved *
Keresztneved *
Telefonszámod *
Állampolgárságod *
VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL rendelkezem/nem rendelkezem. (A részvételhez jelenleg nem szükséges a védettségi igazolvány!) *
Lakcímed - ország *
Lakcímed - irányítószám *
Lakcímed - város *
Lakcímed - utca, házszám *
Születési dátumod *
MM
/
DD
/
YYYY
Beszélt nyelv *
Required
Nemed *
Gyülekezeted neve *
Gyülekezeted vezetője: *
Gyülekezetvezető e-mail címe:
Gyülekezetvezető telefonszáma:
Megtérésed éve *
Státuszod *
Vezetői ajánlás *
Részt vettél már SingleCross rendezvényen? *
Szállás/ellátás *
Érkezés várható ideje *
Required
Ha van már szobatársad, itt adhatod meg a nevét/neveiket.
Hol hallottál az eseményről? *
Ha ajánlotta valaki a rendezvényt, hogy hívják?
Ha a részvételhez anyagi támogatásra van szükséged, kérjük írd meg, mekkora összeg hiányzik, és röviden indokold!
Ha szeretnél hozzájárulni ahhoz, hogy olyanok is eljöhessenek, akik egyébként nem tudnák kifizetni, kérünk itt jelezd a felajánlott támogatás összegét, és a saját részvételi díjad befizetésével együtt fizesd be! KÖSZÖNJÜK!
Vállalnál-e segítői feladatokat a hétvégén, és milyen területen (regisztráció, regisztrációs ügyelet, technikai, videó, fotó, kivetítés, büfé, egyéb)?
Észrevétel, kérdés, megjegyzés - szállással, étkezéssel stb. kapcsolatban.
Írd meg, mi az a téma, vagy kérdés, ami leginkább foglalkoztat az egyedülállósággal kapcsolatosan!
*
*
A sikeres regisztrációról e-mailben értesítünk! A RÉSZVÉTELI DÍJ átutalásához szükséges adatokról és a szükséges további információkról is ebben fogunk tájékoztatni.
Isten áldását kívánjuk Neked!
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy