"Puszi és Pá" Zóna: Önkéntesnek jelentkezem!
Zugló Önkormányzata 2018-ban közösségi tervezéssel mérte fel Törökőr közlekedési problémáit és az ezekre adható, alacsony költségű közlekedési válaszokat. Az egyik kiemelt célterület az Arany János Általános és Alapfokú Művészeti iskola és környéke, ahol a reggeli érkezés gyakran okoz torlódást. Az erre megoldást jelentő “Puszi és Pá”  Zóna kialakítására, teszünk egy kísérletet Önökkel együtt.

2019. április 24. és május 5.  között reggel 7:00 és 7:45 között önkéntes segítőket várunk, hogy az alábbi feladatokban segítsenek:
- a "Puszi és Pá" Zónáknál az autók terelése,
- szórólap osztása az érkező szülőknek Puszi és Pá témában,
- "Puszi és Pá" Zónáról információ nyújtása az érdeklődő szülőknek.

Önkénteseket nem az egész időtartamra várunk, hanem egy-egy reggelre!

Minden reggel rövid tájékoztatót tartunk majd a lelkes önkénteseknek, úgyhogy előzetes felkészülés nem szükséges. A tájékoztató minden reggel 7:00 és 7:15 között lesz, mire jön a nagy tömeg már flottul menjenek a dolgok.

Az Ön adatait kizárólag az önkéntesség miatti kapcsolattartás céljára használjuk, azokat nem adjuk ki harmadik félnek, és az Adatvédelmi Szabályzatnak megfelelően kezeljük.
 
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Név: *
Elérhetőség, email: *
Elérhetőség, telefon: *
Az alábbi reggele(ke)n tudok jönni segíteni: *
Required
Bármi kérdés, ami most felmerül Önben a "Puszi és Pá" Zónával kapcsolatban:
A projekt a Duna Transznacionális Programból, az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával, az Európai Unió és Magyar Állam társfinanszírozásával valósul meg.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy