Igényfelmérő ív a Magyar Falu Program "Felelős állattartás elősegítése" pályázati kiírás keretében megvalósítandó tevékenységekről
Kedves muronyi lakosok!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy amennyiben igénybe szeretnék venni a Magyar Falu Program "Felelős állattartás elősegítése" pályázati kiírás keretében megvalósítandó tevékenységeket -ivartalanítás, veszettség elleni védőoltás vagy mikrochippel történő ellátás- kérjük töltsék ki az alábbi igényfelmérő kérdőívet.

A pályázat keretében lehetőség lesz a település lakónak tulajdonában lévő ebek, macskák ivartalanítására, veszettség elleni védőoltással, illetve mikrochippel ellátására ingyen.

A kérdőív kitöltési határideje 2021. május 31.
*Kötelező
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
E-mail *
Az állattartó neve: *
Az állattartó telefonszáma: *
Az állattartó címe: *
Adatvédelmi tájékoztató
1. Az Adatkezelő:
Murony Község Önkormányzata
5672 Murony
Földvári út 1.

2. Az adatkezelés célja:
A Murony Község Önkormányzata  által meghirdetett online kvíz játékon való résztvevők azonosítása, egymástól való megkülönböztetése, illetve a felhasználók aktuális munkamenetének azonosítása, az annak során megadott adatok tárolása, az adatvesztés megakadályozása.

3. Az adatkezelés jogalapja:
Önkéntes hozzájáruláson alapul az adatkezelés az EU általános adatvédelmi rendelete (GDPR) és az
információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.)
alapján.
A játékban résztvevők elektronikus felületen történő regisztrációval adja meg az adatait és azok kezeléséhez történő hozzájárulását.

4. A kezelt adatok köre:
A kapcsolattartásra az alábbi adatok közül az Ön által önkéntesen megadottakat kezeljük:
       * név,
       * email cím.

5. Az adatkezelés időtartama:
Személyes adatait a kapcsolatfelvétel jellegétől függően különböző ideig kezeljük.
A szükséges tájékoztatás megadását követően nem őrizzük tovább, kivéve, ha az eseti jellegű
kapcsolatfelvétel tárgyában jogszerűen igény érvényesíthető, abban az esetben annak igazolhatósága céljából legfeljebb 5 évig megőrizhetjük.

6. Jogérvényesítés:
Adatai kezeléséről bármikor kérhet tájékoztatást fenti elérhetőségeinken.
Szintén bármikor kérheti adatai helyesbítését, amennyiben azt tapasztalja, hogy például hibásan adta meg vagy tévesen, illetve hiányosan rögzítettük azokat.
Adatai törlését is kérheti, s ha annak nincs jogszabályi akadálya, akkor kérésének haladéktalanul eleget teszünk (ellenkező esetben pedig tájékoztatjuk a törlés megtagadásának indokáról).

7.Kik ismerhetik meg az adatokat?
Az Ön által megadott adatok megismerésére kizárólag munkatársaink jogosultak.

8. Az adatok továbbítása:
Személyes adatait azok megismerésére jogosultsággal nem rendelkezők számára nem adjuk át, harmadik félnek kizárólag abban az esetben továbbítjuk, ha Ön ehhez előzetesen hozzájárulását adta.
Kivételt képezhet ez alól, ha az adatok továbbítását jogszabály előírja kötelezően számunkra, így például egy esetleges hatósági vizsgálat, amely esetén az eljáró hatóság (pl.: rendőrség, ügyészség, bíróság, stb.) hivatalos megkeresésére a megkeresés céljából szükséges adatokat kötelesek vagyunk átadni. Ehhez az Ön külön hozzájárulása nem szükséges, mivel ez törvényben meghatározott feladatunk.

A Murony Község Önkormányzata, mint Adatkezelő Adatkezelési tájékoztatóját megismertem, az abban foglaltakat megértettem és tudomásul veszem.
Elolvastam és tudomásul veszem az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat. *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy