Aplikim online
Informatë:
-Të drejtë regjistrimi kanë të gjithë grup moshat (nxënësit, studentët dhe të interesuarit e tjerë)
-Kurset e gjuhëve të ofruara janë të akredituara nga Qendra për arsimin e të rriturve
-Kurset për teknologji informative janë të licencuar për ECDL - European Computer Driving Licence
-Orari i mbajtjës së kurseve është pas orës 16:30. Për termine tjera gjatë ditës, na kontaktoni në email-in në vazhdim seeu-bdc@seeu.edu.mk ose në numrin e telefonit +389 44 356 251
-Ofertën e gjeni në linkun në vazhdim: https://bit.ly/32jjvK7

Pagesa bëhet në fillim të kursit në llogarinë në vazhdim:
Komitenti: Qendra për zhvillimin e biznesit
Llogaria transaksionale: 200-003314393477
Depozitues: Stopanska Banka
Emri dhe mbiemri *
Adresa *
Mosha *
Numri i telefonit *
Numri amë *
E-mail *
Zgjidheni kursin që dëshironi të ndiqni *
Zgjidheni nivelin për ndjekjen e kursit të dëshiruar *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of SEE University. Report Abuse