Anmälan programpunkt 2021
Här har ni möjlighet att anmäla en Programpunkt som ni arrangerar under årets pridevecka i Blekinge. Vi publicerar sedan din programpunkt på vår webbsida som uppdateras löpande .

Observera att din programpunkt måste vara relaterad till Pride och HBTQ-personers rättigheter. Karlskrona Prides styrelse förbehåller sig rätten att inte publicera programpunkter som styrelsen anser vara opassande.

Vi ställer inte in, vi ställer om!
P.g.a. den rådande situationen med Covid-19 finns det en risk prideveckan inte kommer kunna genomföras fullt ut fysiskt. Vi följer ständigt uppdateringar från folkhälsomyndigheten och planerar för att göra snabba förändringar om det skulle behövas.
Vi uppmanar arrangörer att anordna programpunkter som går att ställa om till digitala event och att hålla tät dialog med styrelsen om eventuella förändringar i programpunkten.

Om ni vill vara med på vår hemsida med logga går det bra att maila denna till info@karlskronapride.org
Email *
Arrangör (Organisation/Företag) *
Kontaktperson (ansvarig) *
E-post *
Telefon: *
Typ av arrangemang *
Rubrik på arrangemanget *
Kort beskrivning av ditt arrangemang *
Vilken dag är arrangemanget planerat till *
MM
/
DD
/
YYYY
Vilken tid är arrangemanget planerat till *
Time
:
Vilken plats är arrangemanget planerat att äga rum(om ej Pride House)
Övrig info om ditt arrangemang (publiceras ej i programmet)
Karlskrona Prides värdegrund
För att du/ni ska kunna verka under namnet Karlskrona Pride krävs att du/ni ställer er bakom Karlskrona Prides värdegrund.
§1 Föreningen Karlskrona Pride ställer sig bakom Europeiska konventionen om Skydd för de mänskliga rättigheterna och de grundläggande friheterna.
§2 Föreningen Karlskrona Pride arbetar för att stärka HBTQ-personers rättigheter och tar aktivt avstånd från all form av diskriminering av HBTQ-personer i såväl vardagssituationer som adoptionsfrågor.
§3 Föreningen Karlskrona Pride verkar för att Karlskrona ska bli en öppnare stad §4 Föreningen Karlskrona Pride välkomnar alla som delar föreningens värdegrund.
Kryssa i samtliga rutor *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy