Odrednice povezivanja očeva s dojenčetom
Poštovani,

zamolili bismo Vas da sudjelujete u istraživanju u okviru projekta "Mentalno zdravlje roditelja i kontekstualni čimbenici kao odrednice povezivanja roditelja s dojenčetom", HKS-2018-4" koji financira Hrvatsko katoličko sveučilište. U istraživanju se ispituje mentalno zdravlje, kontekstualni čimbenici i povezivanje s dojenčetom. Vaš zadatak će biti procjenjivanje slika dojenčadi i ispunjavanje nekih upitnika. Istraživanje je odobrilo Etičko povjerenstvo Hrvatskog katoličkog sveučilišta.
U istraživanju mogu sudjelovati OČEVI dojenčeta dobi od 1 mjeseca do 12 mjeseci. Sudjelovanje je dobrovoljno te se iz njega možete povući u bilo kojem trenutku, bez navođenja razloga i bez ikakvih posljedica. Također, ono je u potpunosti anonimno, a pristup podatcima imat će samo suradnici na projektu te neće biti dijeljeni s trećim osobama. Prikupljeni podaci će se pohraniti na server HKS-a i obrađivat će se isključivo na razini cijele grupe te se pojedinačni podaci nikada neće objaviti. Podaci će se koristiti isključivo u znanstveno istraživačke svrhe: publikacije radova i prezentiranja na znanstvenim skupovima.
Molimo Vas da na postavljena pitanja odgovorite spontano i iskreno, onako kako Vam se na prvi pogled čini jer ne postoje točni i netočni odgovori. Za popunjavanje upitnika trebat će Vam oko 20 minuta.
Ukoliko Vas zanimaju povratne informacije o nalazima istraživanja, ako imate neke pritužbe na provedeni postupak ili ste zabrinuti zbog nečega što ste tijekom istraživanja doživjeli, slobodno se možete obratiti na adresu e-pošte: snrados@unicath.hr
Ukoliko pristajete sudjelovati u istraživanju i nastavite dalje ispunjavati, smatramo da dajete informirani pristanak za navedene postupke istraživanja.

Unaprijed Vam hvala na suradnji!
U ime istraživačkog tima
doc. dr. sc. Sandra Nakić Radoš, univ. spec. clin. psych.
Odjel za psihologiju, Hrvatsko katoličko sveučilište

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms