Yrittäjien työhyvinvointi- ja digiloikka
Hankkeen tavoitteena on yksinyrittäjien ja pienten yritysten toimintakyvyn turvaaminen edistämällä yrittäjien työhyvinvointia ja organisoimalla vertaistukea aikana, jolloin yritysten tulot ja asiasvirrat ovat äkillisesti tyrehtyneet poikkeusolojen vuoksi. Hankkeen tavoitteena on parantaa yrittäjien osaamista edistämällä uusien toimintatapojen käyttöönottoa mm. digiloikalla, mikä edistää yritysten tehokkuutta, tuottavuutta ja samalla työhyvinvointia voimauttamalla yrittäjiä sekä mahdollistaa kriisistä selviämisen.

Hanke järjestää koulutusta, valmennuksia ja etätyöpajoja yritysryhmille, joiden tavoitteena on edistää yrittäjien työhyvinvointia sekä tukea digitaalista osaamista. Hankkeen kohderyhmänä ovat KAIKKI yrittäjät alueella Kalajoki, Alavieska ja Merijärvi toimialasta riippumatta. Tämän kyselyn tavoitteena, on selvittää mihin aihealueisiin yrittäjät tarvitsevat tukea, neuvontaa ja koulutusta. Suunnittelemme hankkeen toimenpiteitä kyselyn tulosten pohjalta.

Yrittäjien työhyvinvointi- ja digiloikka on Kalajoen Yrittäjät ry:n, Kalajoen Matkailuyhdistys ry:n sekä Kalajoen kaupungin yhteinen hanke, jonka toteutusaika on 11.05.2020 - 31.12.2020.

Seuraa Kalajoen Yrittäjät ry:n somekanavia sekä nettisivuja. Ilmoittelemme siellä koulutuksista sekä tilaisuuksista!

Vastuualueet:

Yrittäjien työhyvinvointi
Fanni Pöntiö
Kalajoen Yrittäjät ry
fanni.pontio@kalajoenyrittajat.fi
puh. 045 647 9566

Yrittäjien digiloikka
Heidi O'Gorman
Visit Kalajoki - Kalajoki Matkailuyhdistys ry
heidi.o.gorman@visitkalajoki.fi
puh. 040 504 3596

Hankkeen hallinointi
Kalajoen kaupunki

Vastaukset käsitellään nimettöminä. Vastausaikaa on 22.06.2020 saakka. Kiitos!
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy