Schrijf je in voor een T'ai Chi cursus in het tweede semester van 2019
De cursus wordt gegeven in iYoga, Amsterdamsestraatweg 227, 3551 CC Utrecht. Je schrijft je in voor een specifieke cursus, maar je kan zonder meerkosten meerdere dagen per week meedoen, of wisselen van dag als dat beter uitkomt. Schoentjes, T-shirts en lesmateriaal zijn te koop op de studio. Cursusgeld wordt niet geretourneerd bij afbreken lessenreeks door cursist, wel kan in het opvolgend seizoen het tegoed in de vorm van een korting worden gebruikt. Dit in goed onderling overleg.

De kosten voor de cursus bedragen € 175,- te voldoen via de betaalknop in het e-mailbericht waarmee we je aanmelding bevestigen. Als je aanmerking komt voor U-paskorting, zal het kortingsbedrag op je rekening worden teruggestort, zodra we het hebben ontvangen.

Let op: als je betaalt vanaf een rekening die niet op je eigen naam staat, vul dan onderaan dit formulier in op welke naam die rekening staat. Dat maakt onze administratie wat eenvoudiger. Dank je wel.

Kies een instroomles
Kies een cursus voor beginners
Kies een cursus voor gevorderden
Voornaam *
Your answer
Achternaam *
Your answer
E-mail *
Your answer
Mobiele telefoon
Your answer
Naam bankrekening
Your answer
Het e-mailadres gebruiken we om je aanmelding te bevestigen.
Het mobiele telefoonnummer gebruiken we om een SMS te kunnen sturen als er onverhoopt een les uitvalt.
De naam die bij de bankrekening hoort, hoef je alleen in te vullen als je het cursusgeld betaalt vanaf een rekening die niet op je eigen naam staat.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service