Unitats familiars d'Amics de la Sala Trono
Per facilitar la compra d'entrades, l'acomodació i el compliment de les mesures de prevenció i distanciament social, ELS CODIS D'AMIC DE LA TEMPORADA 2020/21 DE LA SALA TRONO ESTARAN ASSOCIATS A UNA UNITAT FAMILIAR.

Us assignarem el mateix codi de descompte a tots els membres d'una unitat familiar perquè pugueu seure juntes i comprar les entrades amb la reducció de preu en el mateix procés de compra. El codi anirà associat a una representant de la unitat familiar que serà qui rebrà el codi de descompte i haurà d'abonar la quota anual de tots els membres.

La quota de 10€ per donar-se d'alta d'Amic de la Sala Trono s'aplicarà a cada membre de la unitat. Per exemple, si sou 4 membres, el codi us permetrà comprar fins a 4 entrades amb descomptes en cada espectacle de la temporada i, per tant, la quota única que haurà d'abonar la representant de la unitat serà de 40€.

Per qualsevol dubte o aclariment, pots contactar amb nosaltres a taquilla@salatrono.com o al telèfon 977 222 014.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nom i cognom de la representant de la unitat familiar *
Correu electrònic de contacte *
Indica'ns el correu electrònic on vols rebre el vostre codi de descompte i tota la informació relacionada amb la programació de la temporada 2020/21 de la Sala Trono i el FITT Noves Dramatúrgies.
Telèfon mòbil de contacte *
Indica'ns un telèfon mòbil de contacte per poder localitzar-vos fàcilment.
Qunts membres formen la teva unitat familiar? (incloent-te a tu també) *
Indica'ns el nombre de persones que formeu el nucli de convivència. Us assignarem el mateix codi de descompte perquè pugueu seure juntes i comprar les entrades amb descompte en el mateix procés de compra.
Noms i cognoms dels membres de la teva unitat familiar (incloent el teu) *
Primer espectacle amb descompte *
Per poder validar el vostre codi, és necessari que feu l'abonament de la quota de 10€/persona físicament a la taquilla de la Trono. Si us plau indica'ns quin és el dia del primer espectacle que voleu veure per fer el pagament.
MM
/
DD
/
YYYY
Time
:
Gràcies per formar part de la família Trono!!!
Llei de protecció de dades
Copyright © 2020 TRONO SERVEIS CULTURALS, SL, Tots els drets reservats.

En compliment del que disposa el Reglament UE 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i la lliure circulació d’aquestes dades, de la Llei orgànica 3/2018 de protecció de dades i garantia dels drets digitals, i la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de serveis de la informació i de comerç electrònic (LSSI-CE), l'informen que el responsable del tractament de les seves dades personals és Trono Serveis Culturals, SL, C/ Armanyà, 11, 43003 Tarragona telèfon 977 222 014, amb la finalitat de gestionar els descomptes d'Amics de la Sala Trono i informar de la programació de la temporada 2020/21 de la Sala Trono.

Poden exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació o oposició al tractament, mitjançant els formularis de la Seu Electrònica, adreçant-vos al correu electrònic info@salatrono.comt o a la taquilla de la Sala Trono situada al C/ Armanyà, 11.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy