Programació Joventut 2017 - Octubre, novembre i desembre

En aquest formulari pots inscriure't gratuïtament en els tallers i xarrades que es realitzaran durant els mesos d'octubre, novembre i desembre des de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Ontinyent.

Segueix les indicacions per a inscriure't en els tallers que preferisques i si tens algun dubte, posa't en contacte cridant al 96.291.82.30, o si ho prefereixes mitjançant joventut@ajuntament-ontinyent.es o pressencialment a l'Oficina Jove, situada en la Casa de Cultura al C/ Maians, 26 de dilluns a divendres de 9h a 14h i de dimarts a dijous de 17h a 19:30h.

  DADES PERSONALS

  A continuació necessitarem que ens facilites les teues dades personals per a posar-nos en contacte amb tu per a confirmar la teua inscripció.
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question

  INSCRIPCIÓ

  A continuació escull el primer taller al qual vols inscriure't i segueix les instruccions d'inscripció. Una vegada finalitzada la inscripció podràs continuar inscrivint-te en més tallers si ho desitges. *A tenir en compte: - Si realitzes la inscripció a una de les activitats i està completa, seràs dirigit a una llista d'espera. - Aquella gent que sols fa la inscripció a un taller té preferència d'assistència davant la gent que s'inscriu en diversos tallers.
  This is a required question

  LOPD

  Conforme a la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, i a la vigent Llei Orgànica 15 13/12/1999 de Protecció de Dades espanyola, li informem que les seues dades personals facilitades en aquest formulari seran inclosos en un fitxer automatitzat del que és titular l'Ajuntament d'Ontinyent, amb la finalitat de ser utilitzats per a contactar-li i informar-li en el marc de les nostres activitats. Si vostè no expressa el contrari entenem que consent el tractament indicat. Pot exercitar els seus drets d'accés, cancel·lació, rectificació i oposició, mitjançant escrit dirigit l'Ajuntament d'Ontinyent, juntament amb una fotocòpia del seu DNI.