Amstel Ice Swim trainingen
Via dit formulier kunt u een strippenkaart aanschaffen om deel te nemen aan de Amstel Ice Swim trainingen. Deze trainingen vinden elke zondag plaats van 10:00-11:00 op het Outdoor & Watersportcentrum van Jeugdland. De eerste training zal plaatsvinden op zondag 29 september en we gaan gedurende de hele winterperiode door op zondagochtend. De laatste training is op zondag 22 maart.

Na afloop van elke training is er een warme douche en kunt u genieten van een warme drank (koffie, thee of chocomel) en iedere week zal er een ander soort koek zijn om weer nieuwe energie op te doen. Dit is bij de prijs inbegrepen en hier hoeft u dus niet extra voor te betalen.

De trainingen worden roulerend verzorgt door Fergil Hesterman (ijszwemmer en open water zwemmer), Christa Hesterman (coach van de Nederlandse IJszwem equipe) en Michiel Vervoort (ijszwemmer en open water zwemmer).

Locatie:
Outdoor & Watersportcentrum Jeugdland
Valentijnkade 131
1095 KH Amsterdam

Datum en tijd:
Elke zondag tot einde wintertijd van 10:00-11:00.
Wat voor strippenkaart wilt u aanschaffen? Prijzen zijn incl. warme drank en koek na afloop van elke training. *
Wat is uw mailadres? *
Your answer
Wat is uw naam? *
Your answer
Wat is uw adres? *
Your answer
Wat is uw postcode + woonplaats? *
Your answer
Wie moeten wij bereiken in geval van nood (naam)? *
Your answer
Op welk nummer kunnen wij degene bereiken (06-nummer)?
Your answer
De trainingen van de Amstel Ice Swim worden gezwommen onder de regels van IISA Nederland en deelname aan de trainingen geschiedt volledig op eigen risico. *
Required
In het open water is het verplicht met een zwemboei te zwemmen. *
Required
Hierbij geef ik toestemming dat de organisatie van de Amstel Ice Swim beeldmateriaal van mij mag gebruiken voor promotionele doeleinde. *
Required
U ontvangt de bevestiging en factuur voor uw strippenkaart via Sportmomentje. De strippenkaart kunt u ophalen tijdens uw eerste training.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy