Funktionär Gåsahoppet 2019
Detta formulär gäller de vanliga rollerna, ögon, skrivare, inropare, dator, hinderfix, tidtagare&koppel samt anmälan till camping.
Email address *
Namn (för- och efternamn) *
Your answer
Jag tävlar i:
Jag tävlar även i:
Jag kan hjälpa till följande dagar:
Kost
De som har 2 funktionärspass per dag eller mer erbjuds lunch aktuell dag.
Önskas specialkost? (Till exempel vid allergi eller andra preferenser så som vegetarian)
Your answer
Camping
I år har vi valt att de som ställer upp som funktionärer minst 1-2 pass per dag(beroende på upplägget) erbjuds campingplats de dagar man erbjuder sig att ställa upp som funktionär. Önskas camping torsdag-söndag åtar man sig att ställa upp på 1-2 funktionärspass varje dag torsdag-söndag. Funktionärspassen kommer inte krocka med de egna starterna på tävlingen. Det är inte möjligt att "köpa sig fri" från funktionärspassen.

Beroende på upplägg är det inte säkert att vi kan garantera alla som anmäler sig kan vara funktionär (mest troligt om man startar flertalet storlekar). Om så blir fallet kommer de som kan ställa upp som funktionärer ha förtur till campingplatserna. I mån av plats kan även de som inte kan vara funktionär, men som anmält sig, få en plats till en kostnad. Vi kommer kontakta personer som eventuellt påverkas av detta.

Jag vill ha en campingplats följande dagar:
Jag vill även lämna ett meddelande (dvs information som är intressant för funktionärsansvarig under schemaläggningen, etc):
Your answer
Vilken/vilka storlekar tävlar du i öppenklass?
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service