Anmälan Spellovet 2017
Spellovet är Sveriges största spelhändelse och engagerar varje år över hundra spelföreningar runt om i landet. Föreningarna arrangerar spelkvällar, cosplaytävlingar, konvent, brädspelsbarer, LAN och mycket mera.

Spellovet äger rum under vecka 44, 30 oktober–5 november, då skolorna har höstlov. (Har ni höstlov vecka 43 eller 45? Ingen fara, de räknas också som en del av Spellovet!)

Satsningen fungerar inte bara som ett tillfälle då spelare får träffas och presentera sin hobby för allmänheten, utan också som en gemensam manifestation för Sveriges starka spelkultur.

Namn på förening
Your answer
Vad planerar er förening att göra under Spellovet?
Frivilligt svar, har ni inte planerat något ännu kan denna lämnas blank. Om ni ska genomföra fler saker under Spellovet får ni gärna skriva det!
Your answer
Länk till event/mer information
Your answer
Var hittar besökarna er?
Om ni redan vet var ert event ska hållas kan ni fylla i adress/plats här. Anledningen till att vi samlar in detta är för att vi gärna tipsar om ert evenemang!
Your answer
Vill er förening ha någon särskild information eller material inför Spellovet?
T.ex en plansch för att göra reklam för ert event, banners eller mallar för pressmeddelande. Vi frågar om detta för att se vad vi kan göra för att underlätta ert deltagande.
Your answer
Min förening vill ha en Spellovslåda (sista anmälan 30 september!)
Spellovslådan innehåller en blandning av spel, nördprylar och Sverokmaterial. Det är en chans att upptäcka olika delar av spelhobbyn såväl som nya spelupplevelser och gamla favoriter. Lådan skickas några veckor innan Spellovet 2017.
Kontaktinformation
För att kunna ta del av en Spellovslåda måste följande uppgifter besvaras, lådan skickas till den adress som anges nedan.
Namn på kontaktperson
Your answer
Gatuadress
Your answer
Postnummer
Your answer
Ort
Your answer
E-mail
Your answer
Telefonnummer
OBS! Detta måste vara ett mobilnummer för paketavisering.
Your answer
Har du frågor eller funderingar om detta formulär, eller om Spellovet?
Kontakta då Sverok på info@sverok.se eller 010-551 93 00.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Sverok. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms