SORTIDA RECONEIXEMENT DE PLANTES amb Esteve Padullés Diumenge 6 de maig de 2018
Organitza Xarxa Terra Viva
FORMULARI D'INSCRIPCIÓ
Ens serà molt útil que omplis aquest formulari per gestionar bé la Sortida de Reconeixement de plantes (als voltants del poble de Sallent, Bages) el proper diumenge 6 de maig a càrrec del guia d'espais naturals Esteve Padullés.

Iniciarem la sortida a les 9h del matí fins les 14h del migdia. Caminarem i farem parades conforme les plantes ens vagin apareixent.
Porta càmera de fotos, llibreta i bolígraf per prendre apunts si t'interessa.
Es requereix de bon calçat adeqüat i roba còmode per caminar. La caminada no té cap dificultat tècnica i és adreçada a tots els públics.

El preu de l'activitat és de 10€ * que es pagarà el mateix dia de la sortida.

*amb opció a que t'obrim gratuitament la teva afiliació a l'associació Xarxa Terra Viva durant un any, oferin-te descomptes a la resta d'activitats que anem organitzant.

Ens posarem en contacte amb tu el dia abans de l'activitat per confirmar els detalls, horari i lloc de trobada. Estigues atent al correu electrònic i/o al telèfon que ens facilitis.

NOM I COGNOMS *
Your answer
CORREU ELECTRÒNIC *
Your answer
TELÈFON *
Your answer
Vols formar part de la nostra llista de contactes? *
Si vols rebre els nostres butlletins informatius i invitacions a les activitats que anem programant, marca la casella Si i afagirem el teu correu electrònic a la nostra llista de contactes.
Comentaris o Suggerències
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service