AMICS I AMIGUES D'ECCIT
Amic i amiga d'ECCIT,

Primer de tot donar-te les gràcies per participar del projecte d'ECCIT, un projecte compromès amb la cooperació al desenvolupament des de la perspectiva de l’intercanvi bilateral, trencant amb la cooperació tradicional “des del nord al sud”, unint-se ambdós per a un món millor.

Omplint aquest formulari col·laboraràs amb ECCIT i rebràs informació de les nostres activitats. La quota mínma són només 20 euros anuals.

Moltíssimes gràcies, shukran bisef!
Email address *
Nom i Cognoms *
NIF/NIE/PASSAPORT *
Telèfon mòbil
Adreça electrònica
CODI BANCARI (ES + 22 xifres) *
Introdueix tot el codi bancari: IBAN, Número d'entitat, Oficina, Dígits de Control i Número de compte
Quina quota vols aportar? *
Signatura *
Mitjançant la selecció "D'ACORD" d’aquest formulari d’Ordre de Domiciliació, autoritzes l'Associació ECCIT a enviar ordres a la teva entitat financera per carregar al teu compte els imports corresponents d’acord amb les ordres indicades. Com a part dels teus drets, tens dret a ser reemborsat per la teva entitat financera d’acord amb els termes i condicions del contracte subscrit amb la teva entitat. Aquest reemborsament s’haurà de reclamar en un termini de 8 setmanes a partir de la data en què es va fer el cobrament al teu compte. Les teves dades personals s’incorporaran en els fitxers de l’associació ECCIT únicament per a la finalitat de mantenir-te informat o informada si hi dones el teu consentiment. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 deProtecció de Dades de caràcter personal, podràs exercir-ne el dret d’accés, modificació, cancel·lació i oposició tot enviant un correu a associacioeccit@gmail.com
I una útlima pregunta... com ens has conegut?
Clear selection
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy