Den Groenen Dreihoek
Op zaterdag 10 oktober steken we met de buurtbewoners de handen uit de mouwen om onze straten te vergroenen door het aanleggen van een geveltuin met gratis planten.

Wil jij een leuke geveltuin met planten? Wil je graag mee helpen bij het aanleggen? Geef ons jouw keuze door, en wij leggen (mee) jouw geveltuin aan.  

Je hoeft op 10 oktober niet eens thuis te zijn om je gevel te vergroenen. Het is uiteraard wel fijn als er veel buren mee buiten komen, en hulp is altijd welkom!

We werden met onze wijk ook geselecteerd als klimaatstraat: hiervoor krijgen we van Klimaatplatform Antwerpen (Klimplant) ondersteuning voor het ontwikkelen van een groenere en duurzamere buurt.

We horen graag jullie mening over onze initiatieven!

Onze partners:
- Klimplant (Actie breekt uit & Klimaatstraat)
- Ecohuis
- District Borgerhout en district Antwerpen
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Naam *
Telefoonnummer
Ik woon in de *
Huisnummer *
busnummer
Gratis Geveltuin met planten
Clear selection
Ik heb meer dan 5u zon op mijn gevel
Clear selection
Ik heb graag hulp bij het uitbreken van mijn tegels
Clear selection
Als buurtgroep bieden we ook bloembakken en plantjes voor op de vensterbank aan op deze dag.
Clear selection
Extra initiaven: Samen met de actie 'Breekuit' zetten we ook in op groenslingers en regentonnen om onze buurt extra te vergroenen. Groenslingers zijn gratis en worden kosteloos geïnstalleerd aan jouw gevel. Voor gedeelde regentonen zetten we een crowdfunding campagne op. Buurtbewoners kunnen een vrijblijvende donatie doen om samen geld in te zamelen voor regentonnen aan de straatzijde.
Gratis Groenslingers
Clear selection
Een gedeelde regenton aan de straatkant
Clear selection
Meer info rond het opvangen/infiltreren van hemelwater in mijn tuin
Clear selection
Klimplant biedt workshops aan voor onze buurtbewoners, heb jij interesse? (Meerdere antwoorden zijn mogelijk)
We zoeken nog helpende handen om op 10 oktober gedurende enkele uurtjes te helpen om bloempotten te vullen en af te geven in de buurt, geveltuintjes aan te leggen etc.
Ik help graag mee op 10 oktober (Meerdere antwoorden zijn mogelijk)
En als laatste polsen we graag eens naar de interesse rond samenleggen voor groene en duurzame projecten in onze buurt.
(Bv. om de kostprijs te drukken voor een gedeelde regenton, de groepsaankoop van zonnepanelen etc.)
Ik zou mee instappen de crowdfunding campagne omtrent gedeelde regentonnen. https://www.gofundme.com/f/den-groenen-dreihoek
Clear selection
Ik ga akkoord dat den Dreihoek VZW mijn antwoorden opslaat. Ik ga akkoord dat Den Dreihoek VZW mij contacteert op basis van mijn ingevulde antwoorden. U kan ten alle tijden vragen uw ingevoerde gegevens te wissen, verwijderen, vergeten worden. De data zullen verwerkt worden door leden van buurtvereniging den Dreihoek. Uw rechten inzake GDPR wetgeving – zoals inzage, rectificatie, wissing etc. – worden gerespecteerd. U kan buurtvereniging den dreihoek contacteren via info@dendreihoek.be. Meer info omtrent buurtvereniging den Dreihoek kan u terugvinden onder: https://www.dendreihoek.be/ Meer info (identiteit en contactgegevens) omtrent buurtvereniging den Dreihoek kan u terugvinden onder : https://www.dendreihoek.be/ De gegevens zoals door u zelf ingegeven worden pas opgeslagen van zodra u op het einde van de bevraging op “verzenden” duwt. Voor de “verzenden” knop kan u de bevraging op elk moment stopzetten. De gevraagde gegevens worden door u vrijwillig op niveau van woning/pand aangeleverd. Indien u niet wenst deel te nemen aan deze bevraging kan u de webpagina met betrekking tot de bevraging afsluiten. *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy