Recull de mails famílies de P4
Hola.
Aquest formulari té l'objectiu de recollir els mails de les famílies que vulguin entregar les feines i activitats dels alumnes de P4 en un espai compartit.

Us aconsellem que doneu un correu electrònic d'un compte de Google (Gmail) perquè llavors no tindreu cap problema per pujar els vostres documents de qualsevol mena (text, imatge, vídeo, etc.). Si no teniu, us demanem que us feu un abans d'omplir el formulari.

Un cop rebem les vostres respostes us enviarem un enllaç compartit des d'on podreu accedir a les carpetes destinades a l'entrega de tasques. Veureu com a l'espai "Compartit amb mi" del Drive del compte de Google també us apareixerà la carpeta compartida.

Mitjançant aquest formulari també accepteu la informació bàsica de protecció de dades i que fareu un ús correcte de l'espai d'entrega adequat a un entorn escolar.

Gràcies per col·laborar.
Nom i cognoms de l'alumne/a. *
Curs de P4? *
Compte de gmail d'una persona de la família? *
INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
En compliment de la normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals, se li informa que El Responsable del Tractament de les seves dades personals és Escola Regina Carmeli. La Finalitat del tractament és la gestió formativa, administrativa i la inherent als tractaments efectuats en un centre formatiu. La Legitimació és de caràcter legal i contractual. Les dades tractades s'incorporen a un Registre d'Activitats de Tractaments dotat de mesures de seguretat. No se cediran les dades a tercers, excepte autoritats acadèmiques, ni usats per a altres finalitats. Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades, així com altres drets explicats en la Informació addicional, visitant:
http://reginahorta.com/protecciodades.
Pot contactar a qualsevol moment amb el Delegat de Protecció de dades en dpd@reginahorta.com, o escriure a Escola Regina Carmeli, c/. Eduard Tota, 37. 08031. Barcelona- Espanya.
*
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Escola REGINA CARMELI (Horta). Report Abuse