Φόρμα Δήλωσης Συμμετοχής | Δωρεάν Σεμινάριο Γονέων | Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018, 18.00-20.00
από το Συμβουλευτικό Κέντρο του «Μαζί για το Παιδί»
Σεξουαλικότητα & Εφηβεία
Η εφηβεία είναι μια περίοδος με πολλαπλές προκλήσεις για τους εφήβους, τους γονείς τους και την μεταξύ τους σχέση. Η διαμόρφωση της σεξουαλικής ταυτότητας και η εκδήλωση της σεξουαλικότητας συνοδεύουν τις σωματικές, νοητικές και ψυχικές αλλαγές της εφηβείας και προκαλούν συχνά προβληματισμό, αμηχανία ή/και συγκρούσεις στην σχέση των γονιών με τους έφηβους.

Στο πλαίσιο του ψυχοεκπαιδευτικού σεμιναρίου «Σεξουαλικότητα και Εφηβεία» θα δοθεί η δυνατότητα στους γονείς να ενημερωθούν για την εφηβεία και τον τρόπο με τον οποίο εκδηλώνεται η σεξουαλικότητα σε αυτή την ηλικία, να κατανοήσουν καλύτερα το βίωμα του παιδιού τους, και να διερευνήσουν πως θα μπορούσαν να σταθούν δίπλα τους σε αυτή την δύσκολη και απαιτητική περίοδο της ζωής τους.


Χώρος διεξαγωγής: Αγίου Θωμά 14 (2ος όροφος), Αμπελόκηποι 11527

Όνομα *
Your answer
Επώνυμο *
Your answer
Email *
Your answer
Τηλέφωνο Επικοινωνίας
Your answer
Ενδιαφέρομαι να παρακολουθήσω τo ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο: *
Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις για τις Ομάδες & Σεμινάρια του Συμβουλευτικού Κέντρου. *
Προστασία Δεδομένων
Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» θα επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα, και συγκεκριμένα ονοματεπώνυμο και email με νόμιμη βάση τη συγκατάθεσή σας προκειμένου να σας αποστέλλει ενημερώσεις (ηλεκτρονικά newsletters με σκοπό την ενημέρωσή σας για επικείμενες εκδηλώσεις ή άλλες δραστηριότητες που κατά καιρούς διοργανώνονται από την Ένωση). Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε. Η ανάκληση της συγκατάθεσης δεν θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση κατά το χρονικό διάστημα πριν την ανάκλησή της. Για να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας και να σταματήσετε να λαμβάνετε ενημερώσεις, επιλέξτε το link "unsubscribe", που υπάρχει στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες που θα λαμβάνετε.Εναλλακτικά, απευθυνθείτε στον Yπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO) της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας : Email: dpo@mazigiatopaidi.gr, τηλέφωνο : 210 7482 690.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service