Cafeneaua de fundraising
Cafeneaua este un eveniment gratuit și deschis oricărei persoane din mediul ONG, care vrea să afle ultimile noutăți din sector.

Vom discuta care sunt noile modificări legislative și cum ne afectează, ce potențial are Formularul 230 pentru organizația noastră și cum putem aduce noi donatori aproape de cauza noastră, împreună cu Roxana Sofică și Laszlo Bodor (departamentul ONG al ARC).

Este pentru prima oară când organizăm acest eveniment la Iași și este un bun prilej pentru noi să cunoaștem organizații locale mici, care luptă pentru comunitățile lor.

Număr maxim de participanți: 50.

Dată limită de înscriere: 31 martie 2020
Prenume *
Your answer
Nume *
Your answer
Organizaţie *
Your answer
Funcţie *
Your answer
Email *
Your answer
Telefon *
Your answer
Data de facturare
CUI / CIF *
Your answer
IBAN *
Your answer
Bancă *
Your answer
Adresă *
Your answer
Oraş *
Your answer
Judeţ *
Your answer
Vrem să te ținem la curent cu tot ce e nou în fundraising și în sectorul ONG și să îți trimitem vești despre evenimentele și noile noastre planuri pentru mediul nonguvernamental. Fii fără griji, nu îți vom încărca inbox-ul. Datele pe care le colectăm (nume și e-mail) sunt stocate pe platforme conforme cu legislaţia în vigoare, platforme care ne permit o comunicare eficientă cu voi. Aceste date vor fi folosite doar pentru scopurile menţionate mai sus sau în acord cu obligațiile noastre legale și nu vor fi înstrăinate către o altă entitate.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Asociatia Pentru Relatii Comunitare. Report Abuse