Zašto graditi zeleno?
Zašto graditi zeleno? - tema je GREEN TALKS-a o zelenoj gradnji u SPLITU u organizaciji Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju.

Kakvi se materijali i tehnologije koriste u zelenoj i održivoj gradnji? Koje zakonske smjernice usmjeravaju na takvu vrstu gradnje te koje proizvode i usluge pritom koristiti? - Odgovore na ova pitanja i sva Vaša pitanja vezana uz ovu temu potražite na GREEN TALKS-u - Zašto graditi zeleno? - koji se održava 08. studenog 2016. u SPLITU od 12.30 do 16.45 sati na lokaciji FAKULTET GRAĐEVINARSTVA, ARHITEKTURE I GEODEZIJE, SPLIT, Matice Hrvatske 15, Split, Vijećnica.

Institucionalni pokrovitelj GREEN TALKS je Hrvatska komora arhitekata te Fakultet građevinarstva,arhitekture i geodezije - Sveučilište u Splitu, Grad Split te Splitsko-Dalmatinska županija i Društvo arhitekata Splita. Poduzeća/Institucije koja sudjeluju na GREEN TALKS-u sa edukativnim i promotivnim prezentacijama su Wienerberger, Caparol, Firestone, Inoutic/ Deceuninck, Fibran Nord, Dilj (Nexe). Medijski pokrovitelji GREEN TALK-a su Gradimozadar.hr, gradimo.hr i Webgradnja.hr.

GREEN TALK je BESPLATAN za sve sudionike.

Prezime i ime sudionika
Your answer
Adresa stanovanja sudionika
Your answer
OIB sudionika (samo za one koji skupljaju komorske sate)
Your answer
Naziv tvrtke
Your answer
E-mail
Your answer
Mobitel
Your answer
Sukladno članku 21. Zakona o zaštiti osobnih podataka, „izjavljujem da se E-mail adresa i ostali pripadajući podaci mogu koristiti u marketinške svrhe te da se isti podaci dostave sponzorima, partnerima i ostalim sudionicima skupa.
*
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms