UngOsa 2021
Påmeldingsskjema til UngOsa 2021 (skal du melda på fleire lyt du fylla ut eit skjema for kvar enkelt deltakar)

Kjøpt kurs blir normalt ikkje refundert etter 1.oktober, men ta kontakt med magni@olebull.no dersom noko heilt spesielt skulle oppstå som forhindrar ein i å kome på kurs.

OBS: Er du over 14 år og skal delta på Bygda dansar si samling under helga, skal du melda deg på i det andre skjemaet (lenke: https://forms.gle/onYVURwZDYB3m9Ee9 )

Covid-19:
UngOsa vil bli gjennomført etter gjeldande smittevernreglar og forskrifter. Du kan ikkje kome på UngOsa om du har, eller nettopp har hatt symptom som sår hals, forkjølelse, lett hoste, muskelsmerte eller hovudverk!
Me vil gå gjennom smittevernreglane ved oppstart av arrangementet.
Email *
Innsamling av informasjon i samband med påmelding *
Namn på deltakar *
Førenamn Etternamn (skal du melda på fleire lyt du fylla ut eit skjema for kvar enkelt deltakar)
Adresse *
Postnummer *
Poststad *
Fødselsdato *
MM
/
DD
/
YYYY
Kva for gruppe? *
Vi vil gjera vårt beste for å plassera deltakarane i grupper etter omlag same nivå. Dette spørsmålet og det neste, vil hjelpa oss på veg med dette. (Gruppelærarane under kurset vil også vera med og passa på at alle får passelege utfordringar). Du svarar det som du synes høver deg best.
Kor lenge har du spelt, sunge eller dansa? *
Oppgje (ca.) kor lenge du har spelt, sunge eller dansa. Oppgje gjerne også kven du har lært av.
Allergiar/ ev. anna vi treng vite om? *
Er det visse omsyn vi lyt ta med tanke på mat o.l.?
Føresett 1: Førenamn, etternamn *
Mobilnummer føresett 1 *
E-post føresett 1 *
Føresett/ kontaktperson 2: Førenamn, etternamn *
Mobilnummer kontaktperson 2
E-post kontaktperson 2
Fotografering og filming under kurset *
Det vil bli teke bilete og film under kurset. Ver venleg og gje oss melding om det er ok at deltakar blir teke bilete av. Bileta vil bli brukt i samband med dokumentering av årets kurs og ved vidare promotering av UngOsa.
Kursavgifter *
Vel det alternativet som høver. NB: Dersom du er under 10 år og skal overnatta lyt du ha med deg ein vaksen (sjå neste). NB! Påmeldinga er bindande. Kursavgifta kan ikkje refunderast etter påmeldingsfristen.
Under 10 år? Og/ eller overnatting for vaksen/ fylgje familiemedlemmer ? *
Dette gjeld spesielt deltakarar under 10 år. Foresatte/ familie til deltakarar over 10 år kan også tinge overnatting. Det er eigne prisar på overnatting for ikkje-deltakarar - ta kontakt på e-post (sjå under) så finn vi den løysinga som passar dykk.
Har du familiemedlemmer som skal vera med, og som kan hjelpa litt til under kurset? *
Har du familiemedlemmer som skal vera med under helga, og som kan hjelpa litt til (med til dømes fruktkutting, vera fylgje til familieførestillinga/dans på akademiet, transportering til/frå vandrarheimen). Huk gjerne av på fleire, dersom det høver.
Required
OBS! Hugs også å betala kursavgifta! *
Takk for påmeldinga di! Hugs å betala kursavgifta innan fristen 1. oktober! Betal inn riktig beløp 995,-/ 800,-/ 600,- til kontonummer 3480.14.71392 for at påmeldinga skal vera gyldig. Merk betalinga med namnet til deltakaren. Vi vil senda ut meir info og program på e-post når det nærmar seg sjølve samlinga. Dersom du lurar på noko - ikkje nøl med å ta kontakt på e-post: magni@olebull.no. Vi gler oss til ei kjekk musikk- og dansehelg på Voss!
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy