Opgaveformulier mixtoernooi onderbouw Excelsior'31
De komende zaterdagochtenden worden voor de jongste jeugd mixtoernooien georganiseerd. Spelers van hetzelfde geboortejaar spelen tegelijkertijd op hetzelfde veld, waarbij de teams gemixt worden. Spelers van alle teams (selectie, niet-selectie en meiden) en ook spelers die nog geen lid zijn, zijn van harte welkom. 

De toernooien vinden plaats op het hoofdveld van Excelsior'31. Ook bij deze mixtoernooien hanteren we de geldende richtlijnen rondom trainingen. Dat betekent onder andere dat ouders helaas niet welkom zijn op het sportpark. 

Zaterdag 23 mei is dit het programma: 
9.00-10.00 uur: spelers en speelsters geboren in 2011
10.15-11.15 uur: spelers en speelsters geboren in 2012 
11.30-12.30 uur: spelers en speelsters geboren in 2013 en later. 
Doordat de jongste groep is toegevoegd, beginnen de 2011 en 2012 groepen iets eerder. We kiezen er bewust voor de groepen in te delen op geboortejaar en niet op team of competitie, om zo deze toernooien ook goed te kunnen gebruiken voor de teamindelingen komend seizoen. 

Opgeven kan tot vrijdag 18.00 uur via dit formulier. Daarmee hebben we inzicht in hoeveel spelers we kunnen verwachten en alles gestroomlijnd kan verlopen. De spelers die zich al hebben opgegeven, hoeven zich niet nogmaals op te geven. 
Naam speler/speelster *
Your answer
Team *
Your answer
Geboortejaar (voor andere leeftijden wordt mogelijk op een ander moment iets georganiseerd) *
Eventuele vragen of opmerkingen (dan ook graag contactgegevens toevoegen)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy