Anmälan Workshop | E-postmarknadsföring
Välkommen att anmäla er till höstens aktiviteter inom projektet DigitalaLyftet. Samtliga workshops och event är kostnadsfria, dock skall avbokning ske senast dagen innan för att undvika ett administrativt självkostnadspris om 500 kr/tillfälle.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Företag *
Organisationsnummer *
Ditt namn *
Din e-postadress *
Ditt telefonummer *
Kommun *
I vilken kommun eller destination verkar ditt företag eller organisation?
Workshop | E-postmarknadsföring, Wilson Creative *
Läs mer om denna workshop på digitalalyftet.smaland-oland.se/workshops
DIGITALA LYFTET (IT-plattform Småland & Öland AB) behöver ditt samtycke.
IT-plattform Småland Öland AB ber om samtycke att få lagra de uppgifter du lämnar här för att kunna administrera denna aktivitet, informera om våra tjänster, nyheter och aktiviteter framöver samt för statistisk uppföljning i syfte att förbättra våra aktiviteter. Även eventuella medarrangörer kan få tillgång till uppgifterna. Vilka dessa är framgår av inbjudan till eventet.

Samtycke begärs även för att lagra, administrera och publicera eventuellt bild- och filmmaterial som tas vid våra aktiviteter, såvida du inte meddelar oss innan aktiviteten äger rum på info@smaland-oland.se att du ej vill medverka på bild. Materialet kan komma att användas på marknadsföringssyfte så som hemsida, sociala medier eller i informationssyfte om IT-plattform Småland och Ölands aktiviteter, projekt och verksamhet.

Informationen samlas in av Småland och Öland AB, 556952-5966 som även är personuppgiftsansvarig. I de fall personuppgiftsbiträden har även tillgång till dina uppgifter informeras det i samband med aktiviteten, inbjudan eller eventet.

Samtycket är giltigt tillsvidare. Du har rätt att när som helst ta tillbaka ditt samtycke. Det gör du genom att kontakta info@smaland-oland.se. Observera dock att ett återkallande av ditt samtycke inte påverkar lagligheten av behandlingen innan samtycket återkallades.

Du har även rätt att kontakta oss för att få information om vilka uppgifter som behandlas om dig eller för att begära rättelse, överföring, radering eller begränsning av dina personuppgifter.
Jag har läst igenom och accepterar villkoren *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy