LA TROMPETA DEL GEDE - 5a edició

El cap de setmana del 19 i 20 d’octubre us convoquem a la Trompeta del GEDE, una trobada d’escalada que la tradició marca anar a fer via llarga. En aquesta ocasió el lloc triat ha estat Sant Llorenç de Montgai, zona que permet la pràctica de l’escalada tant de via llarga com de l’escalada esportiva.

Dissabte al vespre proposem fer un sopar a l’alberg La Cova, lloc que també proposem com a opció d’allotjament. Per poder fer el sopar a l’alberg serà necessari que hi hagi un mínim de 7-8 persones que s’allotgin en règim de mitja pensió. Per tant, a mida que anem rebent les inscripcions podrem acabar de confirmar-ho.

Preu:
- Sopar, dormir i esmorzar: 29,45€ (menors de 12 anys 22,50€)
- Només sopar: 12€ (menors de 12 anys 8€)

A l’alberg hi ha habitacions comunitàries amb lliteres i cal dur sac de dormir. Podeu consultar els serveis i tota la informació a http://alberglacova.com/ca


Condicions generals

- Per venir cal que us apunteu mitjançant el formulari abans de dimarts 15 d’octubre a les 21h. Farem un grup de WhatsApp entre la gent que s'inscrigui per poder acabar de concretar el cap de setmana i coordinar els cotxes.

- Les persones que organitzen la trobada no són responsables de la sortida, la seva funció es limita a proposar la sortida, buscar lloc per dormir, suggerir llocs per escalar i facilitar l’organització dels vehicles.

- Es tracta d’una sortida que tothom que vulgui participar ha de tenir els coneixements necessaris per a la pràctica de l’escalada. Cadascú s’ha de preocupar de buscar amb qui escalarà i amb qui formarà cordada en cas de fer via llarga.

- És necessari disposar de l’assegurança corresponent. Si no es disposa de l’assegurança – targeta federativa se’n pot tramitar una pel dia de l’activitat a la secretaria del Club.
Email address *
Nom i Cognom *
Your answer
DNI *
Your answer
Telefon mòbil *
Your answer
Disposes de l'assegurança corresponent? *
Ets major de 12 anys? *
Trieu una modalitat d'inscripció *
Dubtes, qüestions..
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy