Bestilling af DNA-analyse
Du kan bestille gør-det-selv DNA-analysen her, som inkluderer testkit med vejledning, efterfølgende analyse og rapport med analyseresultater.

Efter prøvetagning indsendes prøven til vores laboratorium, hvor den analyseres samme dag. Analyserapporten sendes herefter som pdf-fil til din e-mailadresse.

Navn *
Your answer
Adresse *
Your answer
Postnummer og by *
Your answer
E-mail *
Your answer
Eventuelt firmanavn
Your answer
Bemærkninger
Your answer
Antal DNA test á kr. 2.195,-
*
Required
Handelsbetingelser
Priser:
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Alle priser er vist inkl. moms.
Bestilling:

Købers bestilling af varer fra housetest.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til housetest.dk om at købe varen på de oplyste vilkår. En bindende aftale mellem køber og housetest.dk er først indgået, når housetest.dk ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.
Efter bestilling sendes vatpinde til prøvetagning samt vejledning til den opgivne adresse.
Betaling:

Faktura sendes sammen med analyserapport til den e-mailadresse, der blev opgivet ved bestilling.
Produktinformation:
housetest.dk oplyses DNA-analysens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål
til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til info@housetest.dk.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:
housetest.dk har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre hjemmesider igennem links.
Disse hjememsider er uden for housetest.dk's kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.

Oplysninger om DNA-analysen fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen aftalen mellem køber og housetest.dk, DNA-analysen opfylder således købers forventninger, såfremt de svarer til HouseTest ApS’ egen beskrivelse.

HouseTest ApS er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte analysekit kommer for sent frem til køber.

Fortrydelsesret
Fortryder køber sin bestilling prøvetagningskit og returkuvert sendes til vores adresse: HouseTest ApS, Havnegade 29, 5000 Odense C, så vil køber ikke blive faktureret.

Så snart HouseTest ApS modtager en prøve med posten vil den blive analyseret i vores laboratorium. Køber kan derfor ikke fortryde købet efter indsendelse af prøven.

Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen. Analysekit der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse.
Rapportering
Efter modtagelse analyseres prøven, hvorefter HouseTest ApS sender en analyserapport med prøveresultatet til den e-mailadresse, der blev opgivet ved bestilling.
Vurderingen som gives i rapporten, forudsætter, at prøven er udtaget korrekt efter vejledningen. HouseTest fralægger sig erstatningsansvar for tab og skader som følge af handlinger, fx renovering af -
eller flytning fra den testede bygning, som ikke er anbefalet af HouseTest ApS i analyserapporten.

Hjemmesiden www.housetest.dk drives af firmaet:
HouseTest ApS CVR nr: 33865422
TELEFON: 40995225
ADRESSE: Havnegade 29, 5000 Odense C

Forbehold for ændringer:
HouseTest ApS forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms