Prijava na listu čekanja za sudjelovanje na simpoziju "Nevidljive granice: Rušenje barijera u zaštiti mentalnog zdravlja" 
Poštovana/-i,

Hvala Vam na interesu za sudjelovanje na II. zagrebačkom simpoziju mentalnog zdravlja s međunarodnim sudjelovanjem pod nazivom "Nevidljive granice: Rušenje barijera u zaštiti mentalnog zdravlja", koji će se održati od 14. do 17. veljače 2023. putem platforme Zoom. Organizatori simpozija su Grad Zagreb, Gradski ured za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom, i Centar za zdravlje mladih Doma zdravlja Zagreb - Istok.


Budući da je broj prijava dosegao tehnička ograničenja platforme putem koje će simpozij biti održan, otvorena je mogućnost prijave na listu čekanja za sudjelovanje na simpoziju. U slučaju slobodnih mjesta na simpoziju, zainteresiranima s liste čekanja ćemo, prema redoslijedu prijave, poslati poveznicu za uključivanje na simpozij.


Sudjelovanje na simpoziju je besplatno za sve sudionike, a tijekom simpozija sudionicima će biti dostavljeni evaluacijski list i popis sudionika čije je ispunjavanje neophodno za prijavu sudjelovanja strukovnim komorama.

Molimo da pažljivo unesete svoju e-mail adresu, kako bismo Vam mogli dostaviti poveznicu za sudjelovanje u slučaju oslobađanja mjesta prije ili tijekom trajanja simpozija.

Zahvaljujemo Vam na prijavi!

Za dodatne informacije molimo obratiti se na: czm.savjetovaliste@gmail.com ili na broj 01/6468-333.


S poštovanjem,
Organizacijski odbor
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime i prezime: *
E-mail:
*
Želite li biti obaviješteni o nadolazećim edukacijama u organizaciji Centra za zdravlje mladih?
Clear selection
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy