Prijava za radionicu "Od 'ne znam šta želim' do posla koji volim kroz 5 naučenih lekcija"
Znamo koliko prijave znaju da budu komplikovane i frustrirajuće. Potrudili smo se da te provedemo kroz proces prijave za radionicu "Od 'ne znam šta želim' do posla koji volim kroz 5 naučenih lekcija" na što bezbolniji način. Ispunjavanje je jednostavno i pitanja su osmišljena tako da ti pomognu da prijavu popuniš na najbolji mogući način, uz naše savjete.

Ako te zanima kako da svoje snove pretvoriš u realnost, kako da se prilagodiš poslovnom svijetu i u njemu ostvariš sve svoje snove, koja pravila moraš naučiti kako bi radio/la ono što voliš, onda je vrijeme da se prijaviš za našu radionicu "Od 'ne znam šta želim' do posla koji volim kroz 5 naučenih lekcija"

Proces selekcije najboljih aplikacija:

Nakon isteka roka za prijave, stručni žiri će ocijeniti kvalitet dospjelih aplikacija i odabrati one kojima će se pružiti prilika da učestvuju na radionici "Od 'ne znam šta želim' do posla koji volim kroz 5 naučenih lekcija" koju organizuje Laboratorija inovacija za mlade “Kreaktivator”. Odabrani učesnici će biti kontaktirani putem telefona, najkasnije do petka, 24. maja 2019. godine, a radionica će se održati u utorak, 28.maja 2019. godine u prostorijama Omladinskog Centra u Podgorici.

Da li ti je potrebna pomoć?

Tu smo za tebe! Uvijek možeš stupiti u kontakt sa nama:

Putem našeg sajta: www.kreaktivator.me

Putem Facebook stranice: www.facebook.com/kreaktivacija

Putem Twittera: www.twitter.com/kreaktivacija

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service