DECIDEIX, D'ENTRE TOTES LES PROPOSTES VÀLIDES REBUDES, 4 DELS 10 PROJECTES QUE PASSARAN A LA FASE FINAL DE VOTACIÓ DELS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS DE PALAU-SAVERDERA 2019
Ha arribat el moment de triar les propostes que passaran a la fase de votació final!! Aquesta és una de les etapes més importants de tot el procés.

És per això que us presentem, de manera molt resumida, totes les propostes vàlides rebudes (28 en total).

Només 10 d'aquestes propostes passaran a la votació final.

4 de les 10 propostes que passaran a la votació final les triarem mitjançant aquest qüestionari online. Per fer-ho només heu d'introduir el vostre DNI i el vostre correu electrònic i seleccionar un màxim de 4 propostes (les que vulgueu). Podeu fer-ho fins el dia 27 de gener!

Les 6 propostes restants que passaran a la votació final es decidiran en un taller participatiu que realitzarem el proper dijous dia 31 de gener a les 19:30h a la sala de ball del Centre Cívic. VINE!! QUE NO DECIDEIXIN PER TU!

Totes les persones que viviu i/o treballeu a Palau-saverdera podeu contestar aquest qüestionari i venir també al taller participatiu del dia 31

NOTA: Les dades que consigneu en aquest qüestionari seran confidencials. Només s'utilitzarà el número del DNI/NIE per comprovar que la identitat no es falsa i que tothom que hi participi només contesti el qüestionari una sola vegada.

Email address *
DNI - NIE *
Your answer
Selecciona un màxim de 4 propostes (les que vulguis): *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service