Vino în Echipa Upgrade!
Upgrade Suceava este o comunitate de tineri care dorește să aducă o schimbare reală în orașul nostru. Vino în echipa noastră ca și voluntar. Vei avea ocazia să înveți să faci lucruri pe care poate nu ai avea ocazia să le experimentezi în altă parte.

De exemplu:

-să vorbești în public
-să organizezi și să promovezi un eveniment
-să te dezvolți personal, să mentorezi și să fii mentorat
-să ajuți cu lucruri practice
-să fii într-o comunitate cu oameni activi, cărora le pasă de tine, care îți vor cere părerea și vor ține cont de ea
-vei fi acceptat, înțeles și ascultat

Căutăm voluntari care, alături de noi, vor aduce Suceava la următorul nivel. Completează formularul de mai jos și te vom contacta.

Împreună cu tine, lucrurile le vom face mai frumoase!
Numele *
De ce vrei să vii în echipa Upgrade? Ce ți-ar plăcea să faci? *
Email (dacă ai)
Telefon mobil *
Acord pentru procesarea datelor: *
Required
Acordul de confidențialitate.

Acord pentru folosirea datelor personalePentru că dorești să faci parte din comunitatea Upgrade trebuie să știi că, pentru a putea folosi sistemul curent și platforma noastră este nevoie să ne dai acordul pentru prelucrarea câtorva date personale, respectiv o adresă de email asociată unui nickname și a numărului de telefon.

Responsabilitatea noastră în această relație implică și modul în care avem grijă de datele tale personale. Prin urmare, începând cu data de 25 mai 2018, suntem deja aliniați la standardele europene în vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date stipulate în Regulamentul 2016/679/UE.

Acum, este un moment potrivit să îți explicăm câteva aspecte importante.

Scopul prelucrării datelor personale

Prelucrăm datele tale cu caracter personal, respectiv adresa de email, nume și număr de telefon doar pentru a putea răspunde solicitării tale, aceea de a fii parte a proiectului Upgrade pe bază de voluntariat.

Datele tale personale (adresa de email) și număr de telefon sunt prelucrate pe toată durata conversației, până în momentul în care vom stabili începerea unui contract de voluntariat sau decizia de a nu începe acest contract, caz în care informațiile vor fi șterse.

Nu prelucrăm datele tale în alte scopuri decât cele contractuale, implicate de relația ta de utilizator al site-ului nostru.

Drepturile tale

Noul Regulament conferă mai multe drepturi persoanelor cărora li se prelucrează datele cu caracter personal. Mai jos, pe scurt, îți explicăm drepturile tale:
• Dreptul de acces înseamnă că ai dreptul de a obține o confirmare din partea noastră că prelucrăm sau nu datele tale, iar dacă da, să îți oferim acces la aceste date precum și informații despre cum sunt prelucrate
• Dreptul la portabilitate se referă la faptul că poți primi datele personale într-un format structurat, care poate fi citit automat și la dreptul că acestea pot fi transmise direct altui operator
• Dreptul la opoziție vizează dreptul de a te opune prelucrării datelor personale
• Dreptul la rectificare se referă la corectarea fără întârzieri nejustificate, a datelor personale inexacte
• Dreptul la ștergere/dreptul de a fi uitat înseamnă că ai dreptul să îți ștergem datele colectate fără întârzieri nejustificate, în oricare din următoarele situații: nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, ți-ai retras consimțământul și nu există alt temei juridic pentru prelucrare, te opui prelucrării, datele trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale

Contact și suport privind datele tale

Toate aceste drepturi le poți exercita printr-o cerere scrisă, datată, semnată și transmisă către Fundația România Pro Culture prin:
• poștă la Fundația România Pro Culture, str Aleea Lacul Morii nr 3, Bucuresti, 060841
• telefon la 0741272094, gratuit de luni până vineri între orele 10-18
• e-mail la protectiadatelor@upgradesuceava.ro

Dacă ești de părere că ți-am încălcat vreun drept privind acest subiect, te poți adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.
Nu în ultimul rând, ne angajăm să aplicăm toate măsurile tehnice și organizatorice pentru asigurarea securității datelor tale personale, protejării lor împotriva distrugerii, modificării, dezvăluirii ori accesului neautorizat asupra lor.

Fundația România Pro Culture rămâne un partner responsabil și foarte atent în ceea ce privește datele partenerilor sai.

Îți mulțumim pentru încredere,

Fundația România Pro Culture


Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Hux.ro. Report Abuse