Vrijwilligersaanmeldingsformulier Werfpop 2023
WORD VRIJWILLIGER OP WERFPOP 2023! – De 41ste editie van Werfpop vindt dit jaar plaats op ZATERDAG 8 juli en de op- en afbouw zal plaatsvinden van dinsdag 4 juli t/m dinsdag 11 juli. Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar enthousiaste crewleden. Plezier gegarandeerd, de basis voor vriendschappen voor het leven en je steekt er zeker wat van op! Ben jij die gemotiveerde hekkensjouwer, op- en afbouwer, stagehand, horecamedewerker, kinder-entertainer of andere topvrijwilliger? Meld je dan nu aan via dit formulier! Er is voor ieder wel een leuke taak te vinden. Meer informatie vind je op: werfpop.nl/vrijwilliger-op-werfpop/

Graag willen we wat meer informatie over jou, welke werkzaamheden je wil doen en wanneer je beschikbaar bent zodat je makkelijk ingeroosterd kan worden.

Tot 8 juli in de Leidse Hout!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Naam *
Achternaam *
Adres + Huisnummer *
Postcode + Plaats *
Telefoonnummer *
Geboortedatum *
Email *
Contact in geval van nood *
Graag naam en telefoonnummer invoeren.
Wat is jouw shirtmaat? *
Heb je voedselallergiëen/intoleranties en/of dieetvoorschriften? *
Required
Wat zou je willen doen op Werfpop? (top 3) *
Er zijn meerdere antwoorden mogelijk. In overleg zal worden gekeken waar je het best op je plek en het hardst nodig bent.
Required
Heb jij eerder op een festival gewerkt? *
Kan je helpen tijdens de op- en afbouw?
Clear selection
Heb jij diplomas/certificaten? *
Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.
Required
Heb je nog relevante werkervaring?
Is er iets wat we moeten weten?
Akkoord *
Werfpop gaat vertrouwelijk om met je persoonsgegevens. Deze zullen we nooit doorgeven aan derden. We slaan je persoonsgegevens alleen op om onze crew planning zo goed mogelijk te kunnen maken. Verder zullen we je de aankomende jaren op de hoogte brengen dat we weer crewleden voor de nieuwe editie van Werfpop zoeken. Mocht je willen dat we je gegevens definitief verwijderen  (of een deel hiervan) dan kan je dat aangeven door middel van een e-mail naar vrijwilliger@werfpop.nl . Hieronder graag akkoord voor gelezen.
Required
Akkoord *
Op Werfpop vinden wij het belangrijk dat alle werkzaamheden veilig en voorspoedig verlopen. Daarom willen we je een aantal dingen vragen: Draag oordoppen, draag dichte schoenen, bereid je voor op de weersomstandigheden en als allerbelangrijkste; volg de instructies en aanwijzingen van je coördinator op. Hieronder graag akkoord voor gelezen.
Required
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy