Aplikim për Internship - Lëvizja MJAFT!
Monitorimi i Kuvendit (unevotoj.org) ka filluar si nismë e Lëvizjes MJAFT! në vitin 2005, me qëllimin që të sjellë qytetarët më afër performancës së parlamentarëve dhe proceseve parlamentare. Duke qenë se një funksionim më i mirë i kuvendit sjell një qeverisje më demokratike, MJAFT! e ka ngritur punën e saj sipas një metodologjie gjithëpërfshirëse dhe subjekt përmirësimi të vazhdueshëm në bazë të praktikave më të mira ndërkombëtare dhe nevojës së diktuar nga proceset e brendshme.
Shtyllat kryesore të analizës konsistojnë në:
 Monitorimin e respektimit të Rregullores së Kuvendit të Shqipërisë;
 Analizimin e të dhënave të grumbulluara nga veprimtaria e Kuvendit të Shqipërisë;
 Monitorimi i transparencës online të faqes zyrtare të Kuvendit të Shqipërisë (parlament.al)

Afati i aplikimit është 30 Dhjetor 2018. Internshpi pritet të fillojë në javën e tretë të muajit Janar.

Për çdo pyetje, mund të na kontaktoni në: info@mjaft.org

Email address *
Emër/Mbiemër *
Your answer
E-mail *
Your answer
Numër telefoni *
Your answer
Dega që studioni *
Your answer
Viti i studimit *
Gjuhë të huaja që zotëroni *
Your answer
Ju lutemi, përshkruani eksperiencat e mëparshme praktike ose pune, duke dhënë në mënyrë të detajuar detyrat që keni realizuar. (Nëse jo, shkruani "Nuk kam patur") *
Your answer
Cili është motivimi juaj për të qënë pjesë e këtij internshipi? *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service