Regjistrohuni për punëtorinë "Fotografia & Video Produksioni"
Emri dhe mbiemri *
Email Adresa *
Gjinia: *
Required
Mosha juaj *
Vendlindja *
Ju lutem na tregoni universitetin apo/dhe angazhimin tuaj momental (a jeni duke punuar apo duke studiuar diku për momentin; nëse po, na tregoni ku dhe çka): *
Ju lutem na tregoni pse jeni të interesuar të merrni pjesë në këtë punëtori? (400 fjalë max.): *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Kosovo 2.0. Report Abuse