Wie verdient er dit jaar een prachtig kerstpakket?
Er zijn heel veel mensen in gemeente Dronten die soms even wat extra aandacht en waardering verdienen. Omdat ze andere mensen helpen bijvoorbeeld. Omdat ze zelf veel tegenslagen hebben overwonnen of een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd als vrijwilliger bij een vereniging of stichting.

Samen met lokale sponsoren stelt Rotaryclub Dronten dit jaar weerd prachtige kerstpakketten samen. Speciaal voor al die mensen die een extraatje verdienen. Eind dit jaar gaan de leden van Rotaryclub Dronten de kerstman helpen om de 200 pakketten te bezorgen bij de mensen die het verdienen.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Aanmelden kan tot 3 december
Het is nu nog niet bekend bij wie de pakketten straks afgeleverd worden. Want daarvoor moeten mensen eerst genomineerd worden. Ken jij mensen in je omgeving die een extra steuntje in de rug wel kunnen gebruiken? Of wil je iemand bedanken omdat diegene altijd voor je klaarstaat voor jou, voor iemand anders of voor een vereniging of stichting? Meld deze persoon dan voor 3 december aan.

Geef middels dit formulier je nominatie aan en motiveer waarom jij vindt dat deze persoon een kerstpakket verdient. Privacy is uiteraard gewaarborgd.
200 pakketten
Uit alle inzendingen wordt een selectie gemaakt van 200 mensen die een pakket krijgen. Dit pakket bestaat uit (h)eerlijke producten afkomstig van lokale ondernemers uit gemeente Dronten. Door een mooie samenwerking tussen leveranciers, sponsoren en Rotaryclub Dronten worden de pakketten samengesteld. Samen hopen we op die manier 200 mensen of gezinnen een positief kerstgevoel te bezorgen.
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy