Trial EarlyBird-portal
Leuk dat je de materialen van het EarlyBird-portal wilt uitproberen! Vul het onderstaande formulier in om een trial aan te vragen. Je ontvangt vervolgens spoedig een e-mail met een link om je wachtwoord in te stellen.

Deze maand kun je aan de slag met leuke activiteiten voor 'Easter', met TPR-liedjes, een Easter egg hunt, Easter crosswords en filmpjes van Peppa Pig en Maisy. In het kader van 75 jaar bevrijding en de maand van de vrijheid is er een speciaal CLIL-project voor de bovenbouw over vrijheid.

Neem voor vragen contact met ons op via info@earlybirdie.nl of 06 214 298 97.
Voornaam *
Your answer
Achternaam *
Your answer
Organisatie *
Vul hier de naam van je school of kinderdagverblijf in.
Your answer
Plaatsnaam organisatie *
Vul hier de plaatsnaam van je school of kinderdagverblijf in.
Your answer
E-mailadres *
Vul hier je e-mailadres in. Je e-mailadres is de gebruikersnaam van je EarlyBird-account. Een wachtwoord kun je later instellen.
Your answer
Inschrijven voor onze nieuwsbrief? *
Blijf via onze nieuwsbrief op de hoogte van nieuwe materialen op het EarlyBird-portal en gratis studiedagen die wij voor leden van het EarlyBird-netwerk organiseren. U kunt zich later op elk moment weer afmelden. Voor onze nieuwsbrief gebruiken wij MailChimp. Door dit formulier te versturen, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid (https://mailchimp.com/legal/privacy/) en de Voorwaarden (https://mailchimp.com/legal/terms/) van MailChimp.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Expertisecentrum EarlyBird B.V.. Report Abuse