Ilmoittautuminen läpimurtoviikonloppuun!
Tervetuloa läpimurtoviikonloppuun!

Suomen elektronisen urheilun liitto - SEUL ry järjestää yhteistyössä Supercellin, Hippos 2020 -hankkeen sekä Jyväskylän ammattikorkeakoulun kanssa elektronisen urheilun hackathonin. Hackathon on innovointitapahtuma, jossa joukko ihmisiä kokoontuu fasilitoidusti ja ennalta sovituksi ajaksi työstämään ratkaisuja ennalta annettuihin haasteisiin. Yhdistävää näille tapahtumille on osaa ottavien asenne ja kyky hypätä tekemään jotain uutta sekä mielenkiintoista.

Hackathon kestää tyypillisesti yhdestä päivästä kolmeen päivään tai jopa viikkoon. Osallistujat kehittävät konseptitason ratkaisuja pienissä monialaisissa tiimeissä. Konseptit pitchataan tilaisuuden lopulla ja parhaat valitaan jatkojalostukseen järjestäjien toimesta. Paras pitchaus palkitaan!

Hackatonin toteuttaa liiton ja sen yhteistyökumppanien avulla Aeonian Solutions Oy. Tarkoitus on tarjota osallistujille mahdollisuus verkottua elektronisen urheilun asiantuntijoiden kanssa ja mahdollisuus kotimaisen elektronisen urheilun kentän kehittämiseen.

Voittajatiimin opiskelijajäsenille SEUL tarjoaa mahdollisuuden jatkotyöstää konseptia harjoittelun, opinnäytetyön tai projektiopintojen muodossa ja siten mahdollisuuden saada jalkaa oven väliin huippumielenkiintoisen elektronisen urheilun alalla.

Aika: Lauantai 19.5.2018, klo 11:00-20:00
Paikka: Tulikari Auditorio, JAMK, Rajakatu 35, 40200 Jyväskylä
Lisätiedot: Liitto tarjoaa lounaan osallistujille

HUOM! Osallistujamäärä on rajallinen ja joukkueet valitaan järjestäjän toimesta. Mikäli ilmoittautuneiden määrä ylittää paikkojen määrän, järjestäjä valitsee lopulliset osallistujat. Mikäli haluat osallistua ystäväsi kanssa tai muodostaa oman tiimin, ilmoita siiitä "muuta"-kohdassa.

Etunimi *
Your answer
Sukunimi *
Your answer
Sähköposti *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Koulutusohjelma *
Your answer
Erityisruokavaliot ja allergiat *
Your answer
Kuvaile lyhyesti kiinnostuksesi kohteita tai erityisosaamisalueitasi hackathonin näkökulmasta. Miksi haluat osallistua? Mikä erityisesti kiinnostaa? *
Your answer
Muita huomioita:
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of SEUL ry. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms