Formulari de sol·licitud 2022
Aquest és el formulari que heu d'omplir per sol·licitar formar part de la 14a edició de l'Escola de Pastors i pastores de Catalunya
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Curs 2022, 14a edició
Per accedir a l'Escola de Pastors i Pastores de Catalunya és necessari que passeu per un doble procés de selecció. El primer és aquest formulari de sol•licitud. Si la comissió avaluadora considera que sou aptes en aquesta primera fase, se us convocarà per fer una entrevista personal*, entre el 16 i 17 de desembre del 2021 a Rialp (Pallars Sobirà). Si passeu aquesta segona fase, enhorabona! Ja estareu dins de l'Escola. Així doncs, aquesta sol•licitud és el primer filtre per poder accedir a l'Escola de Pastors i Pastores de Catalunya. Per tant, us recomanem que us esforceu en explicar-nos, el màxim de bé, el perquè del vostre interès en accedir-hi. ÉS IMPRESCINDIBLE QUE US LLEGIU BÉ LES BASES ABANS D'OMPLIR-LA. Ompliu tots els camps del formulari en minúscula.
* Prioritzarem que les entrevistes siguin presencials. En cas que la situació sanitària en relació a la COVID-19 no ho permeti seran telemàtiques.
Nom *
Primer cognom *
Segon cognom *
Data de naixement *
Edat *
Indica'ns la teva franja d'edat (dades per estadística) *
Sexe (dades per estadística) *
Localitat *
Província *
correu electrònic *
Les comunicacions que, a partir d'ara, farà l'Escola de Pastors amb els sol·licitants, serà via correu electrònic. Per tant, és imprescindible que en tingueu una.
Número de telèfon *
Indiqueu-nos el telèfon que utilitzeu més (sigui mòbil o fixe). Si disposeu de whatsap ens comunicarem amb vosaltres per aquest mitjà.
Per contactar amb tu, podem fer servir whatsapp?
Clear selection
Qui ets? *
Parla'ns una mica de tu (com et consideres)
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy