AHIR, AVUI I SEMPRE, L’ESCOLA EN CATALÀ!
Et neguiteja que el català deixi de ser l’única llengua vehicular a l’escola? Et preocupa que el castellà guanyi cada cop més pes com a llengua vehicular en l’educació? Veus amb incertesa el futur dels teus fills i filles? Ets docent? Et desespera que el Parlament només acati imposicions de tribunals espanyols que no apliquen cap criteri lingüístic, sinó polític? Pateixes per la segregació lingüística i pel trencament de la cohesió social?

Si has respost que sí a diverses d’aquestes qüestions, això t’interessa! Assumim que som la societat en el seu conjunt —docents, famílies, activistes, etc.— qui ens hem d’organitzar per a defensar la nostra llengua, la cohesió de la nostra societat i el futur educatiu i lingüístic dels nostres fills i filles.  De sempre, hem estat el poble qui ha fet sobreviure el català contra tot tipus de prohibicions. Ara, ens toca fer un pas endavant: desobeïm l’Estat i les imposicions, blindem la llengua, defensem el català!

Ens trobarem el dijous 30 de juny, a les 18 h, al Casal Despertaferro!, c. Martí Napolità, 7. Tant si pots venir com si no, deixa’n les teves dades i et mantindrem al corrent de tot.
L’escola en català és un dret de totes. Defensem-la!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Si et vols implicar en la defensa del català, respon el qüestionari!
Nom i cognoms *
Telèfon *
Adreça electrònica *
Ets docent? *
Vindràs a la reunió del 30 de juny? *
Dijous 30 de juny, a les 18 h, al Casal Despertaferro!, c. Martí Napolità, 7
Vols fer-nos arribar cap comentari?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy