Aplikim 2020 - Grant për një filmi dokumentar
International Human Rights Film Festival Albania - Youth Artivists for Change

IHRFFA dhe YAC ftojnë të gjithë kineastët të rinj të interesuar të aplikojnë për grantin për një filmi dokumentar mbi të drejtat e personave LGBTI.

Nëse keni patur një ide dhe jeni në fazën e produksion ose post-produksionit, keni mundësinë të finalizoni projektin tuaj dhe të bëheni një Artivist i ri/e re.

Kjo thirrje është projektuar për t’u mundësuar artivistëve të rinj, që të fitojnë një grant për produksionin dhe të realizimin e ëndrrava të tyre.

Kineastët të rinj, do të inkurajohen përmes grantit për produksion të një film dokumentar me vlerë 1,125 € (një mijë e një qind e njëzet e pesë euro), dhënë nga Festivali Ndërkombëtar i Filmit për të Drejtat e Njeriut në Shqipëri (IHRFFA) në kuadër të Queer Film Days (QFD ALBANIA), dhe Impact Your Doc grant.

Projektet filmike duhet të jenë detyrimisht për komunitetin LGBTI në Shqipëri.
Përzgjedhja e projekteve do të bëhet nga një juri ekspertësh mbi filmin dhe të Drejtat e Njeriut.

Ky Grant, jepet nga Festivali Ndërkombëtar i Filmit për të Drejtat e Njeriut në Shqipëri (IHRFFA), në bashkëpunimin me Open Mind Spectrum Albania (OMSA), Stichting Art.1, International Queer & Migrant Film Festival Amsterdam, Queer Film Days (QFD ALBANIA), dhe Ministria e Punëve të Jashtme të Hollandës.

Aplikim duhet kryer vetëm përmes këtë formular
Projekti fitues do të kontaktohet me email/telefon.
Data e fundit për aplikimin është 20 Dhjetor 2020.
Emri Mbiemri i aplikantit *
Emaili *
Datë lindje e aplikantit *
Emri i Shtëpisë së Produksionit, nëse ka
Titulli i Projektit Filmik *
Regjia *
Aktorët / Protagonistët *
Kontributorët *
Synopsis në Shqip *
Synopsis në Anglisht *
Kohëzgjatjen e parashikuar të Projektit Filmik i montuar *
Përshkrim i shkurtër se në cilën faze është Projektit Filmik *
Angazhimi i mbylljes së projektit deri : *
Trailer/ekstrakt (max 5 min)
Plotësoni aplikimin tuaj duke dërguar një ekstrakt të filmit/xhirrimet tuaja, maksimum 5 minuta, në adresën info@afmm.edu.al via westranfer ose myairbridge
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Akademia e Filmit & Multimedias Marubi. Report Abuse