Ansök om medlemskap i EPOS 2023
EPOS är ett nätverk som verkar för ökad jämställdhet och mångfald på folk-, världsmusik- och -dansscenen. I detta formulär ansöker du om medlemskap i EPOS. Är du man och ansöker om medlemskap i EPOS kan det hända att du hamnar på en "väntlista", då vi från vår bidragsgivande myndighet Jämställdhetsmyndigheten har krav på att ha minst 75% kvinnliga medlemmar. Om så sker antar vi personer på väntlistan i turordning så snart statistiken tillåter.

Genom att bli medlem i nätverket stödjer du vår verksamhet och kan ta del av de förmåner vi erbjuder våra medlemmar. Exempel på medlemsförmåner du kan ansöka om är:

- Gratis pressfotografering
- Residensverksamhet
- Coachning
- Mentorsprogram
- Spelningar och showcases

Detta formulär gäller för medlemskap under 2023. Du måste ansöka om medlemskap varje år. Medlemskapet är gratis!

Kontakta våra verksamhetsledare Ina Molin (ina.molin@epos.nu) och Hanna Andersson (hanna.andersson@epos.nu) om du har frågor kring vår verksamhet.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
För- och efternamn *
Födelsedatum (XXXX-XX-XX) *
Jag är *
E-post *
Telefonnummer *
Adress *
Postnummer *
Bostadsort *
Utifrån min bostadsorts geografiska belägenhet tror/tycker jag mig tillhöra denna lokalgrupp inom EPOS
EPOS verksamhet är indelad i geografiska lokalgrupper. Som medlem tillhör du en av dessa grupper, fördelat efter din bostadsort alternativt den del i landet där du är mest verksam. Lokalgrupperna arrangerar egen verksamhet, exempelvis träffar och olika typer av evenemang. De ger också möjlighet att få kontakt med fler verksamma i närheten av där just du bor. Vi hjälper dig förstås gärna att hamna i rätt grupp, men du kan också hjälpa oss genom att föreslå en grupp du tror skulle passa dig!
Clear selection
Jag är verksam som *
Ge en kort beskrivning av din konstnärliga verksamhet
Genom ett medlemskap i EPOS åtar jag mig att verka för EPOS mål *
Ur EPOS stadgar: Syftet med föreningen är att stärka kvinnor inom folk- och världsmusik- och dans samt att verka för jämställdhet, mångfald och allas lika chans i kulturlivet i allmänhet och inom världs- och folkmusikgenren i synnerhet och att genom detta främja och frigöra kulturens konstnärliga och demokratiska vitalitet och sprängkraft.
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy